SKMEI Kids Sports Ure Børn, Piger, Drenge Vandtæt Militære Dual Display LED Armbåndsure Vandtæt Ur 1163

Ny vare

kr79.53

kr122.33

-34 %

På lager

Tags:

ur oyster, se punkt, led-ur silicium, Billige ur oyster, Høj Kvalitet, se punkt, Kina led ur silicium Leverandører

Mærke: SKMEI 1163

Dual display børn, se

-------------------------------------------------------- ▪ Konto Type:Armbåndsure ▪ Køn :Børn ▪ Skive Display: Digital + Analog ▪ Sag Form:Rund ▪ Bånd materiale: Yderst PU ▪ Sport Type:Løbe,Svømme,Casual ▪ Sag Materiale:PC ▪ Dial diameter: 4,4 cm ▪ Strop længde: 25 cm ▪ Ringe tykkelse: 1,7 cm ▪ Vægt(Ca.): 41g ▪ vandtæt dybde er op til 50 m (Du Må ikke Trykke på en Tast under vandet) ▪ Funktion: Auto Dato,Alarm,Kronograf,vandafvisende,Komplet Kalender,Lysende, LED display,stødsikre,Tilbage Lys ▪ Høj slidstærk glas ▪ Tyskland importerede PU harpiks rem ▪ Rustfrit stål tilfældet med Hi-tech laser logo ▪ Komponenter i prisen: -1 x SKMEI Ur (ingen æske)

Fragt & Levering: 1.Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling. 2.Vi bruger www.dendanskesonnenbergkreds.dk Standard Shipping , vil det tage omkring 15-60 Dage til at ankomme.(Brasilien og Tyrkiet vil tage omkring 15-90 Dage til at ankomme). 3.Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen. Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden. Hvis du ikke modtager den vare inden for 60 dage, bedes du kontakte os, og så vil vi hjælpe dig med at spore det!

4.For at sikre, at du modtager dine varer skattefri ved import, vil vi erklære det som en lavere værdi. Denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af varer og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler. Eventuelle afgifter eller gebyrer, der ville være købers ansvar. PS: Når varerne sendes ud , vil det være umuligt for os at hjælpe dig med at ændre adresse eller andre oplysninger om din ordre, så venligst sørg for, at din ordre er oplysninger, når du foretager betalingen! Feedback & Kontakt os: 1.Hvis de varer, der har et problem og du ikke er tilfreds med det, så kontakt os, vil vi gøre vores bedste for at løse dit problem. Give dig et tilfredsstillende svar. Vær venlig ikke at forlade os, neutral eller negativ feedback. 2 . Din feedback er virkelig vigtigt for os. Tag et par sekunder til at forlade en god feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkt og service, tak!

3. Stor ordre rabat: Hvis du har brug for at placere en stor ordre, som er mere end max mængde, bedes du kontakte os for at få særlig rabat, og vi støtter engros. PS: Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. men tillad at forsinke respons til ikke-forretningsmæssige tid. Vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål. Har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

Skive Vindue Materiale Type Hardlex
Stil Sport
Bokse & Sager Materiale Ingen pakke
Sag Materiale Plast
Dial Diameter 44mm
Funktion Vandtæt,Flere Tidszone,Komplet Kalender,Tilbage Lys,Alarm,Repeater
Bandet Længde 25cm
Element Type Dual Display Armbåndsure
Model-Nummer Tusind et hundrede og tres tre
Bånd Bredde 18mm
Bandet Materiale Type Silikone
Lås Type Spænde
Mærke SKMEI
Vandtæthed Dybde 5Bar
Bevægelse Dual Display
Sagen Tykkelse 17mm
Sag Form Runde
Køn Børn
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 11cm x 9cm x 8cm (4.33in x 3.54in x 3.15in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse