Engros-10 Stykker Kraftig Rustfrit Stål Spring Til Båd Yacht Marine Camper AV 214mm Lang Hardware Accessaories

Ny vare

kr382.06

kr477.57

-19 %

På lager

Tags:

rustfrit stål marine, rustfrit marine, marine rustfrit, Billige rustfrit stål marine, Høj Kvalitet rustfrit marine, Kina marine rustfrit Leverandører

Nye og høj kvalitet Rustfrit Stål Klækkes Forår Længde:8-5/8" 10 Stykker

1.100% ægte varer!! 2.Professionelt lavet produkter, som vores dygtige håndværkere!! 3.For OEM-ordrer eller brugerdefinerede designs, intet er for stort eller lille til vores fabrik. Venligst send os en e-mail eller ring til os, vi er entusiastiske og motiverede for at arbejde sammen med vores eksisterende og nye kunder. Vi virkelig resultater.? 1.Vi accepterer kun ALIPAY 2.Ordrer skal være betalt inden for fem arbejdsdage. 3.Internationale købere bemærk venligst, told, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du gør dit køb. 1. Dette produkt er ikke markedsføres i alle lande. Før du placerer ordrer, bedes du bekræfte, at dette produkt er til rådighed for forsendelse til dit land. Hvis dit land ikke er et af de lande, vi i øjeblikket sælger til, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil gøre en særlig behandling for dig. 2. Vi sender inden for en arbejdsdag efter betaling er bekræftet. 3. Vi vil skibet til din Alipay leveringsadresse. Alle varer vil blive afsendt fra vores lager og er afsendt via China Post og/eller DHL, EMS&USPS. 4. Elementer, der kan kombineres i én forsendelse, men i alt shipping gebyr vil blive summen af de enkelte post ' s fragt & ekspeditionsgebyr. 5. Den shipping tid til at USA er ca. 7 til 15 arbejdsdage, til tider uventede betingelser opstår, der er ude af vores kontrol, fx; ;dårligt vejr, industrial action & peak ferie gange vil føre til yderligere forsinkelser.

Kontakt os med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. Vi svarer på beskeder inden for 2 hverdage. E-mails, der er modtaget i løbet af weekenden vil blive behandlet på mandag. Hvis du ikke har modtaget et svar i den forventede periode fra os, bedes du tjekke din junk eller spam-mail mappe.

1.Hvis du er tilfreds med vores produkter og kundeservice, bedes du forlade os positiv feedback og 5 start rating. 2.Kontakt os, inden de forlader Neutral eller Negativ feedback. Vi takker dig for din indsats i at gøre dette salg og køb opleve en lykkelig mand!

Type Forår
Mærke HOFFEN
Størrelse 8-5/8"
Materiale stål
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 10cm x 10cm (11.81in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse