Militær Taktik Rygsæk med Camouflage Mochila Mænd Kvinder skoletasker Molle Uden Rygsæk Trek Rygsække Taske 12L Små Rygsække

Ny vare

kr92.64

kr111.62

-17 %

På lager

Tags:

militær taktisk, rygsæk med camouflage, rygsæk militære mænd, Billige militær taktisk, Høj Kvalitet rygsæk med camouflage, Kina rygsæk militære mænd Leverandører

Velkommen!!!

Hvis Du Kan Lide Dette Emne, Kan Du Tilføje Den Til Din "Ønskeliste". "Gem Liste".

I henhold til den Internationale skibsfart, den Økonomiske Air Mail er langsom. (Almindelig Lille Pakke Plus)

Med lidt fragt gebyr =Et registreret luftpost måde. Tracking fra fabrikken til dit hjem, sikkerhed og hurtigt.(Kina Post, Der Er Registreret Luftpost)

Funktion:

Posen er flere præcision syning, høj kvalitet velcro design, kapacitet expansion pack Multi-pocket design, kan du sætte mobiltelefoner og andre små elementer i det Præcise stikninger, gør package mere holdbar Taske er med helt Aftagelig Knap, er Det også velegnet til gaver, som sendes til familie, venner, kolleger. (På grund af vinkel og lys,den virkelige objekt, der kan være lidt forskellige fra det billede,Håber du kan forstå os)

Specifikation:

Mærke:Protector Plus

Style:S429

Størrelse: 12cm*25cm*37cm Enhed:CM 1cm=0.393 tommer 1inch=2.54 cm

Materiale:1000D Nylon

Foring:Vandtæt, coated nylon

Vægt:0,55 kg

Farve:Wolf Brun,Sort,ACU,Ørken Digital,CP Camo,Jungle Digital Tre Camo

Funktion:Rygsæk 12L ,Taktisk Rygsæk,Militær Rygsæk,skoletaske

Emballeret: 1*taske

Bemærk: billederne er af de faktiske produkter. Men på grund af de forskellige lys og indstilling af medhør. Mindre farve forskel måske eksisterede. Forstå venligst, tak. På grund af forskellige målemetoder, dimension dato kan være 1~2cm fejl

Forsendelse:

Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Generelt,vil vi sende varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,broderage gebyrer,told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told. Jeg forstår, at du er bekymret for, om eventuelle ekstra udgifter til de poster.Baseret på tidligere erfaringer.

FAQ:

1.Er der nogen tracking Nummer for min vare?

Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan se den ved forsendelse staus på hjemmesiden.

2. Er produktet samme som fotos?

Ja, alle billeder er reelle. Vi tog disse billeder af os selv.

3. Hvilken størrelse passer mig?

Vi foreslår, at du kig på vores størrelse forslag skemaet nedenfor, og vores størrelse chart, hvis du er normal figur. hvis du har speciel figur, bedes du kontakte os ( fortæl os din højde og vægt, bryst, talje, hofte størrelse ).

4. Kan du erklære lavere værdi?

Ja, normalt vil vi erklære $10-$20 for små pakker (1-5 stk.). Hvis du har specielle ønsker, så kontakt os.

5. Jeg er en forhandler,jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

Hej,tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, bedes du sende en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage.køberen vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Rygsække Type Softback
Køn Unisex
Mærke Aolikes
Materiale Nylon
Regnslag Ja
Funktion Rejsetasker
Model-Nummer Skulder Tasker
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.8kg (1.76lb.)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse