Eyeskey Professionel Kompas Let Militære Kompas Udendørs Overlevelse Billige Camping Udstyr Geologiske Lomme Kompas

Ny vare

kr97.41

kr191.03

-49 %

På lager

Tags:

pocket kompas, militære kompas, professionel kompas, Billige lomme kompas, Høj Kvalitet militære kompas, Kina professionel kompas Leverandører

Eyeskey Professionel Kompas Let Militære Kompas Udendørs Overlevelse Billige Camping Udstyr Geologiske Lomme Kompas Tydelig og nøjagtig skala - 1 grad i opløsning og 1/2 graders nøjagtighed.

Tør kompas kapsel & fleksibel induktion, der er fugtet nål - sikre en hurtig bevægelse og optisk præcision.

Udstyret med reference table (som base), observation spejl, observation hul, justerbar observation point, observation hårgrænse ,boble-niveau og clinometer niveau.

Let og kompakt og sammenfoldelig robust plast sag for nem opbevaring og transport. (3.7 oz)

Lodret vinkel clinometer skala med 1 grad stigninger har en rækkevidde på 90 ° eller 100% karakterskala med en nøjagtighed på 1/2 grad.

1. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.Alle ordre vil blive afsendt inden for den lovede behandling tid(til at arbejde dag-udelukker weekender og helligdage) 2. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 3. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen, 4. vi vil skrive "gave eller prøve" og passende værdi pris på fakturaen for at hjælpe købere med at minimere eller undgå told og gebyr,kan du efterlade en note i orden, hvis du har nogen forslag. 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po #. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.dendanskesonnenbergkreds.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt (er) er (er) ikke som annonceret. 1. 14 måneder Fabrikanten `s begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og / eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer. Vi sætter pris på 5-stjernede positiv feedback, Det er godt for vores langsigtede forretning. Vi vil også lade den samme feedback til dig

Sag Materiale Plast
Størrelse 3.2 x 2.8 x 1.4 (in)
Bruger Peger Guide
Dial-Skærm Dobbelt Skærm
Model-Nummer M2
Med Noctilucent at Vise eller Ikke Ja
Regnskabsmæssige Tilstand Håndholdte Type
Mærke EYESKEY
Elementer navn Professionel Kompas Let Militære Kompas
Farve Sort / Army Grøn
Stødsikkert eller Ikke Ja
Vandtæt / Vandafvisende Ja
Udendørs Aktivitet Vandretur
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 6cm (5.91in x 3.94in x 2.36in)
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse