A3 20W Trådløse Bluetooth-Kolonne Dual Højttaler Subwoofer hjemmebiograf 3D Stereo Højttaler Super Bas Højttalere Til Telefonen TV PC

Ny vare

kr293.89

kr367.37

-20 %

På lager

Tags:

super bas højttaler, bas højttaler, højttaler for telefonen, Billige super bas højttaler, Høj Kvalitet bas højttaler, Kina højttaler til telefonen Leverandører

HOPESTAR A3 20W Trådløse Bluetooth-Kolonne Dual Højttaler Subwoofer hjemmebiograf 3D Stereo Højttaler Super Bas Højttalere Til Telefonen TV PC

Vi giver dig en TV audio kabel til gratis Produkt parameter: Blutooth version:3.0 Bluetooth-rækkevidde :10M Output strøm: 20W driftsspænding:DC 7.4 V Signal-til-støj-forhold: ≥80 Batteri kapacitet:2400mAh åbningstider:3.5 H Produkt Størrelse:41*7.7*8.5 cm Vægt :1.34 kg Farve:sort,blå,rød,grå,grøn. Pakkeliste: 1 x Bluetooth-højttalere 1 x Betjeningsvejledning 1 x USB-Kabel 1 x Box Pakke Forsendelse og Betaling:

1. Vi vil afsendt pakken inden for 1-5 dage efter, du har foretaget betaling.

Og de følgende former for betaling er accepteret af www.dendanskesonnenbergkreds.dk: Kredit kort, TT, Western Union og Qiwi wallet.

2. Instruktion:vægt og størrelse markerede vi i pakken oplysninger er ikke den faktiske vægt og størrelse af varer, hvis du har brug for at kende den faktiske vægt og størrelse, du bare nødt til at kontakte os.

3. Leveringstid:

1) Transport udviklede lande er omkring 7-45 dage.

2) fjerne lande er ved 2-8 uger.

4. Hvis køber ønsker at bruge mere hurtigere forsendelse metode, som EMS, DHL osv, bedes du kommunikerer med os om forhøjelse forsendelse.

5. Instruktion:shipping tid er, afhænger af køber\\ \ 's fortoldning tid eller Force Majeure. Hvis køber ikke kan modtage varerne i lang tid, håber vi køber kan kontakte din told eller lokale post kontor, for at få varer snart.

Om Skikke:

1. For at sikre, at du modtager din bestilling uden eller lavere import-told, vil vi erklære det som en "Gave" med en lavere værdi, som ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af det produkt, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler.

2. Eller du kan efterlade en besked for at fortælle os, hvor meget skal vi gøre toldangivelse. Vi er glade for at følge dine anvisninger.

3. Eventuelle afgifter eller gebyrer er køber\\ \ 's ansvar.

4. Leverandørerne er ikke ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af toldvæsenet i dit land.

5. Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af den internationale handel. Vi håber inderligt, at du ikke bruger ekstra import omkostninger eller fortoldning forsinkelser, som er en grund til at anmode om refusion til eller forlader en negativ feedback.

After-sales Service:

Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse. Hvis der er nogle uventede problemer ske, håber vi at løse problemer med køber gennem venligt på følgende måder:

1. Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber indsende argumentere for, inden 15 dage efter modtagelse af varen, er køber forpligtet til at levere fotos eller video og andre beviser for, at sælgeren for at identificere sig med.

2. Menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar.

3. Produkt kvalitet, behandling program:

1) køberen returnere varerne til os-og er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger, når vi har modtaget de varer ,vil vi sende et nyt produkt til køber og betaler for at sende shipping cost.

2) Hvis varerne (samlet pris inklusive fragt er mindre end 10USD) har problemer med kvaliteten, vi vil sende et nyt produkt i køber næste ordre; hvis køber don\\'t plan om at lave en ny ordre på kort sigt, kan køber betale sende shipping cost og bede om at sende en ny vare.

Feedback:

1. Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes. Derfor er din feedback er meget vigtig for os.

2. Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du sætte et positivt feedback til os. Vi vil efterlade en positiv feedback til dig senere.

3. Kontakt os via e-mail eller vores trade manager:Dean Wu, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback. Vi vil beskæftige sig med dig for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Vi arbejder 6 Dage om ugen i 9:00 - 18:30 fra mandag til lørdag lokal Tid i Beijing.

Ønsker du have en god shopping oplevelse her.

Farve Sort, Blå, Rød, Grå, Græs Grøn
PMPO 20W
Model-Nummer HOPESTAR-A3
Fjernbetjening No
Voice Control No
Højttaler Type sound bar,
Udgangseffekt 20W
Materiale Plast
batteri Ja
Støtte Apt-x Ja
Wi-Fi Music Apple Musik
Kabinet Materiale Plast
Vandtæt No
Meddelelse USB,Bluetooth,Lyd-Linje,AUX,NFC
Intelligent Personlige Assistent Ingen
Indbygget Mikrofon Ja
Afspilning Funktion MP3
Støtte APP No
Mærke HOPESTAR
Understøtter Hukommelseskort Ja
Antallet af Højttaler-Kabinettet 1
Kanaler 3 (2.1)
Skærm No
Frekvensområde 70Hz-20KHz
Strømkilde batteri
Funktion Phone-Funktion
Lyd Crossover Full-Range
Pakke Vægt 1.35kg (2.98lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 50cm x 12cm x 12cm (19.69in x 4.72in x 4.72in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse