Night Light Nyeste Stil, De Totoro USB-Bærbare Touch Sensor-LED Baby Nightlight sengelampe Touch Sensor Nat Lampe For Børn

Ny vare

kr89.27

kr112.96

-20 %

På lager

Tags:

sensor nat lampe, nat lampe for børn, nat lampe, Billige sensor nat lampe, Høj Kvalitet nat lampe for børn, Kina nat lampe Leverandører

Funktioner: 1.Tænder "Vibration", og når du rører ved den, vil det være flash konstant 2.Den blå indikator vil være på, når den er opladet, og være væk efter 5 timer(fuldt opladet) 3.Det skal være helt opladet, eller drej kontakten til "OFF", når det er ekstra for lang tid 4.Bærbare og søde design, bekvem og praktisk 5.1.2 m Opladning via USB-kabel, der medfølger, kan du oplade det ved at yout computer eller power bank, etc. Specifikationer: Navn:Fantasy elvere(Micro landskab Vågelampe)

Farve:Gul/Rød/Blå/Orange

Produkt Størrelse:140*140*170mm

Lyskilde:LED

Power:0.8 W

Spænding:dc 5 v

Produkt Materiale:ABS+PC+TPU

Emballage:Grøn Kraftpapir Max+OPP Taske

Som en professionel LED belysning fabrik i Kina,Shenzhen Shineng Lighting Technology Co.,LTD fokus på Spot Lampe,Pære,Rør,Loft Lampe,Panel Lampe,Ned Lampe,Oversvømmelse Lampe,Forlygte,Lommelygte, Bærbar Belysning og så videre . Vi kan udvikle nye produkter, i henhold til kundernes krav og også for at støtte OEM.Med rimelig priser og høj kvalitet af vores produkter,glæder vi os alle kunder at samarbejde med os oprigtigt og kan etablere et godt samarbejde med dig i fremtiden. 1.Gratis forsendelse til de fleste lande. (Med undtagelse for nogle få af reomte lande). 2. Den rækkefølge, adresse, skal være korrekte. Hvis adressen er forkert,køber har brug for at annullere ordren og placere en ny ordre. 3. Det er købers pligt at rydde cutoms og betaler for told, skatter, afgifter eller gebyrer, skal du være opmærksom på tracking oplysninger nøje og klart, told, så snart du kan for at undgå en forsinkelse i forsendelsen. 4. De fleste pakker ankommer inden for 60 dage, eller meget hurtigere, men leveringstiden kan varierer på grund af mange faktorer, især i højsæsonen for transport. Hvis du ikke har modtaget pakken, inden den beskyttelse tid slutter, bedes du kontakte os for hjælp. Tak skal du have.

1. Hvis de produkter, der har nogle problemer, så send et billede eller en video på youtube eller på www.dendanskesonnenbergkreds.dk at vise problem. Sælger har delvis eller fuld tilbagebetaling i henhold til den dokumentation, der leveres af køber. 2. Hvis produkter, der ikke er blevet brugt, og du ønsker at returnere den, bedes de sende det tilbage i 7 dage eller vil vi antage, at produkterne har været brugt.

Q: Hvordan kan jeg få rabat? A: De viste priser i vores butik er den bedste pris, vi kan tilbyde. Det er den billigste pris du kan få. Men hvis din ordre mængde er mere end 50stk(samlede mængde for en ordre), kan du kontakte os, før betaling, kan vi sandsynligvis spare nogle forsendelses omkostninger for dig. For meget store ordrer, vil vi naturligvis tilbyde en rabat. Følg nedenstående proces for at få rabat. 1. Gøre et, for det første, skal du ikke betale med det samme. 2. Efterlade os en besked for at fortælle os, mængde og forsendelsesmetode du ønsker. 3. Vi vil ændre det beløb, du så hurtigt som muligt. 4. Sende betalingen. Q: Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke har modtaget pakken i lang tid? A: Hvis tracking-oplysninger, viser venstre fastlandet Kina eller Hong Kong, men ingen oplysninger om dit lokale posthus hjemmeside, pakken nu er på vej til dit land, eller er nået frem til dit land, men ingen opdaterede oplysninger modtaget fra dit lokale posthus endnu, vær tålmodig til at vente. Hvis beskyttelse er mindre end 10 dage, men du stadig ikke har fået pakken, bedes du kontakte os, vil vi udvide beskyttelsen tid til dig og forsøge at finde årsagen til forsinkelsen og forsøge at løse og fortælle dig de seneste oplysninger vi har fået.

Type Atmosfære
touch-led-lampe night light dyr
Batteri Type Lithium-Ion -
Element Type led nat lys
led nat lampe dekorative led lampe
Er Pærer I Prisen Ja
små lys led lys smalls
Spænding 5V
Watt 0-5W
Farve Gul, Blå, Orange, Pink
Brug Nødhjælp
Strømkilde DC,Genopladeligt Batteri
Krop Materiale ABS
lys indendørs sød lampe
baby nat lys børn værelses lamper
Elproduktion Touch
Certificering CE -, RoHS -, CCC
Er Batterier Inkluderet Ja
led gave gave til en ven eller børn
sengelamper led lys soveværelse
led lys bed kids soveværelse lys
Lys usb-opladning, nat lys
Mærke VBS
Lys Kilde LED Pærer
Form Dyr
Er Batterier Kræves No
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.36kg (0.79lb.)
Pakke Størrelse 14cm x 14cm x 17cm (5.51in x 5.51in x 6.69in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse