UD lys kulfiber mtb cykel sadelpind cykelstol indlæg 31.6/27.2/30.8*300/350/400mm med Titanium skruer

Ny vare

kr323.28

På lager

Tags:

sadelpinden, Cykelstol Indlæg, cykel sadelpind, Billige sadelpinden, Høj Kvalitet cykelstol indlæg, Kina cykel sadelpind Leverandører

Hej,velkommen til min shop

Kære Kunde!Når du placerer en ordre, bedes du fortælle mig den størrelse.

Produkt Beskrivelse

Funktion: Dobbelt Søm sadelpind

Skrue: Titanium

Materiale:full carbon Fiber

Størrelse: 27.2/31.6*300/350/400 mm

Vægt: 27.2 x 400mm (135+/- 5g )

27.2 x 350 mm (125+/-5g )

31.6 x 400mm ( 148+/- 5 g )

31.6 x 350mm (135+/-5 g)

kan du give mig besked den farve, du har brug for

Forsendelse: Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført. Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. Returnerer: Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse: Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP. Feedback: Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Materiale Carbon Fibre
Længde (mm) 250 - 400 mm
Mærke SERENADE
Diameter 27.2 - 28,6 mm
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Pakke Størrelse 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse