Nyeste 5B Bluetooth headset solbriller musik mikrofon bone conduction Åben type headset Med 3 forskellige farve linser

Ny vare

kr534.52

På lager

Tags:

headset solbriller, bone conduction, bluetooth headset solbriller, Billige headset solbriller, Høj Kvalitet bone conduction, Kina bluetooth headset solbriller Leverandører

Flere nye smarte briller, klik på billedet for at købe:

Efter 6 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana. Vi er i øjeblikket speciale i Kvinders og Kid ' s Fashion. Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde. Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina. Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter. Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage. Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage. Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage. Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside Eller Kina EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid. Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. Du kan også foreslå en egnet deklarerede værdi.

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage (fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet. Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud. Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen. I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Vi har et team til at støtte vores kundeservice, og give dig med installation guide, så er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed. Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Vocalism Princippet Orthodynamic
Vandtæt No
Støtte APP No
Længde Ingen
Stik Type wireless
Støtte Apt-x No
Med Mikrofon Ja
Aktiv Støj-Aflysning Ja
Følsomhed 123dB
Volumen Kontrol Ja
Stik USB
Trådløse Type Bluetooth
Meddelelse wireless
Stil Ørekrog
Model-Nummer Vision-5B
Funktion for Video-Spil,Sport,Fælles Hovedtelefon
Frekvensgang Udvalg 2.402-2.480 GHz
Er wireless Ja
Modstand
Kontrol-Knap Ja
Understøtter Hukommelseskort No
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Pakke Størrelse 12cm x 8cm x 5cm (4.72in x 3.15in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse