WOSAWE 1200 Lumen Cykel Lys Lampe CREE T6 Vandtæt Cykling Cykel Foran Lys Lommelygte & USB-Genopladelige Cykel Tilbehør

Ny vare

kr61.17

kr122.33

-49 %

På lager

Tags:

cykel tilbehør, cykel foran, cykel lys lampe, Billige cykel tilbehør, Høj Kvalitet cykel foran, Kina cykel lys lampe Leverandører

Produkt Detaljer

Navn T6 Cykel Lys med et USB-kabel

Model BCD-002

Gælder Bjergbestigning, Camping, Outdoor sport,Ridning

Package Boble Tasker & Bokse

Pakken Indeholdt T6 Cykel Lys med USB-Kabel *1,Gummi-ringe*2 USB Til DV Opladning Kabel (3.0-5V)*1,( Power Bank/Batteri er Ikke inkluderet )

Funktioner

Floodlighting; Floodlighting Design holder nat cykling mere sikkerhed

Løg & Lumen; CREE XMK - T6, op til maksimum 1200 Lumen

Udvalg; 200-800 m

ABS Shell; ABS shell til at forhindre overophedning, Eksplosion-bevis design på hovedet af lygten, holde mere sikkerhed

Skifte tilstand; Lav-Middel-Høj-Strobe ( Tryk på 3 Sceonds i Strobe Mode )

Kontrol; Knap Kontrol

Magt; 3.0-5V ( Power Bank/Batteri er Ikke inkluderet )

Strøm Kabel, USB kabel *1Length 115cm) +USB Til DV Opladning Kabel (3.0-5V)*1length 17cm)

Vandafvisende Kvalitet; IPX-6 Vandtæt

Brand Design og Lavet af WOSAWE, Kvalitetssikring bemærk venligst: Der er ingen indbygget adapter i det, ikke batteriet så godt. Det kan ikke anvendes uden en adapter eller power bank!

Vi accepterer Mix For/Bulk Orden...

Det er vores fornøjelse at opbygge langsigtede forretningsforbindelser med dig. Vi er en virksomhed, som ligger i Kina, og vi har et stærkt hold til at støtte transaktionen og forsøge at gøre den bedste service for dig, samtidig med at vi støtter også OEM-og Engroshandel,For yderligere info,venligst velkommen til at kontakte os når som helst! Køb Info:

1. Vores billeder er Optagelse i Art. 2. Alle varer er Helt nye og Ubrugte. 3. hvis der er nogen spørgsmål, så bare kontakt med mig online eller e-Mail. 4. Venligst Bemærk:hvis du kommer fra Brasilien, Rusland og Italien,vil det forsinke meget mere tid på told-og nogle gange kan det betale skat. 5. For at sikre, at du modtager din ordre skattefri ved import, vi vil kundgøre dem det, for med en lavere værdi. Denne lavere pris har intet at gøre med den samlede pris, du har betalt, og vi er ikke svaret for nogen form for Skat, hvis der kan have! 6. Du bedes venligst bekræfte transaktionen på én gang, efter du modtager pakken.

Forsendelse info-Gratis Fragt

1. Shipping tid: 15-25 arbejdsdage gratis forsendelse med Post post 7 - 15 hverdage efter Hurtig forsendelse (Herunder DHL,UPS,EMS....) 2. Vi håber, at ankomsten af din vare er rettidig, Men da det er en international levering, fragt tid er meget afhængig af kurer virksomheder og lokale Told (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol, når udstationering. Skulle der være eventuelle spørgsmål, der opstår fra denne forsendelse, er du velkommen til at kontakte os. Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner 3. Shipping omfatter porto, håndtering. 4. tracking nummer vil kun blive tale om Registrering, Forsendelse 5. Vi sender 6 dage om ugen, undtagen lørdag og helligdage. 6. Pakker sender normalt 1 til 3 arbejdsdage, og kan tjekke online (dog ikke lørdag og helligdage) efter modtagelse af betaling. Sjældne genstande og store ordrer kan tage lidt længere tid.

Betaling: 1. Penge bookere

2. Western Union,Money Transfer

3. Kreditkort

4. Bankoverførsel 5. Andre Restitution politik: Hvis du har modtaget en forkert, beskadiget, defekt, eller en vare der ikke er som beskrevet, bedes du kontakte os inden for 3 dage for ombytning eller returnering. den returnerede vare skal være i original stand med alle originale emballage,manualer og tilbehør. vi vil gøre vores bedste for at løse problemerne! Feedback, Vi stræber efter at gøre hver transaktion en positiv oplevelse og vil gøre alt for at løse ethvert problem. Værdsætte din værdifulde kommentarer og forslag.Din Positive svar, med 5 Stjerner er den sjæl og power for os, forårsage, hvad vi arbejder for, er din tilfredshed og tilladelse selv bifald. USD 3.25 /taske

Mærke WOSAWE
Navn T6 Cykel Lys med et USB-kabel
Model-Nummer BCD-002
Anvendelse Bjergbestigning,Camping,Outdoor sport,Ridning
Montering Placering Ramme
Certificering Ingen
Strømforsyning Power Bank
Materiale Aluminium
Pakke Bubble Tasker&Bokse
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.13kg (0.29lb.)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse