50stk/masse Gratis Epacket/CPAP 4" Paillet Rodet Bue uden klip Rodet Paillet Buer Hår Tilbehør Hår Bue

Ny vare

kr171.44

kr342.87

-49 %

På lager

Tags:

messy bue, bue uden klip, bue bue, Billige rodet bue, Høj Kvalitet bue uden klip, Kina bue bue Leverandører

Gratis Epacket/CAPA 2016 Ny 4" Store Buer til Pige og Kvinde, Hår Tilbehør, mode Stor Paillet Buer til DIY Baby Hårbånd

Specifikke Oplysninger:

Materiale: Paillet Stof

Størrelse: 4" (Tilpasset Størrelsen Acceptere)

Farve: 38 Farver til Rådighed ( Du Vælger farver)

Salg Punkt: For Børn Baby Pige Hår DIY Accessoried

Nr1 Emerald,Nr2 mint,Nr3 navy,Nr4 krikand,Nr5 det brune,Nr6 nøgen,Nr7 AB Hvid,Nr 8 neon tan,sort Nr9,Nr10brown,Nr11 det guld,Nr12 grå,Nr13 det blå,Nr 14 vin,Nr15 sølv,Nr 16gold,Nr17 rød,Nr18 en regnbue,Nr19 lavendel,Nr20 coral,Nr21 hot pink,Nr22 det pink,Nr23 fuchsia,Nr24 lilla,Nr25 neon hvid,Nr26 neon beige,Nr27 royal,Nr28 turkis,Nr29 neon mint,Nr30 neon pink,Nr31 neon nude,Nr32 neon orange,Nr33 neon grå,Nr34 neon grøn,Nr35 guld+sort,Nr36 neon det pink,Nr37 rainbow to,Nr 38 Neon apple grøn

Bemærk: Dut til lys og tv forskel, de elementer' farven kan være lidt forskellige fra de billeder, pls forstå det. Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud. Pls tillade, 5mm forskelle på grund af manuel måling. Tak for dit forstå det.

Pls efterlade besked om, at de farver, du har brug for, otherwsie, vil det blive sendt ud tilfældigt. Tak for din forståelse så meget.

Betaling

1).Betaling skal ske inden for 72 timer fra bestilling.

2).Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

3).Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber

4).Vi vil sende den vare, i henhold til din adresse du opgiver til os, så pls give os den rigtige adresse.

Forsendelse

1).Elementer er kun afsendt, når betalingen er bekræftet.

2).Vi offen sender varer via EMS,DHL,UPS,FEdEX,TNT,Kina post,HongKong indlæg.

3).EMS express shipping normalt tager 5~10 arbejdsdage afhængig af at destination,DHL,UPS,FEDEX,TNT express shipping normalt tager 3~5 arbejdsdage afhængig af destinationen.

4).Vi er ikke ansvarlig for eventuelle ulykker,forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.

Rabat

Vi tilbyder mere rabat på store ordre,hvis du er interesseret i at købe flere varer, eller i større mængde, er du velkommen til at kontakte os.

Politik for refundering

1).Hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden for 3 dage efter levering.

2).Køber er ansvarlig for alle fragt omkostninger.Vores shipping gebyr omfatter håndtering, pakning af ting og andre relaterede omkostninger.

3).Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik på at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer.

Feedback

Din feedback er meget vigtig for at vores forretningsudvikling,vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger med fem stjerner er os, der baserer på din tilfredshed med vores vare-og service.Desværre,hvis du planlægger at give os en neutral/ negativ feedback på grund af din dårlige købsoplevelse hos os,bedes du kontakte os til enhver tid, så som at rydde op på din utilfredshed og løse problemet.

Bemærk venligst,

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, hvis du har nogen spørgsmål, før købet, vil vi besvare dine spørgsmål inden for 24 timer,men på grund af tid anderledes,så skriv detaljeret informationer eller spørgsmål til vores e-mail service,en god kommunikation vil undgå ulykke.

Vi er agent for mange af de producenter produkt,vil vi forsøge vores bedste for at levere produkter af høj kvalitet,lav pris,hurtig levering og fremragende kundeservice.

Model-Nummer hår tilbehør
Type Hårspænder
Køn Unisex
Materiale Polyester
Mønster Type Solid
Navn På Afdeling Børn
Stil Mode
Element Type Hovedbeklædning
Enhed Type masse (50 stk./masse)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)
Pakke Vægt 0.7kg (1.54lb.)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse