Billige tyl og blonder 2 stykker puffy coral quinceanera kjoler, bold kjoler pjusket beaded med sjal lys champagne farve

Ny vare

kr661.26

På lager

Tags:

quinceanera kjoler, bold kjoler, coral quinceanera kjoler, Quinceanera Kjoler, Billige quinceanera kjoler, bold kjoler, Høj Kvalitet coral quinceanera kjoler, Kina quinceanera kjoler Leverandører

Billige tyl og blonder 2 stykker puffy 2015 coral quinceanera kjoler, bold kjoler pjusket beaded med sjal lys champagne farve

Størrelse Chart

Hvordan man Måler

Denne kjole " kan skræddersyet gratis med spise egne målinger, hvis du gerne vil have, skal du fortælle spise målinger ved laving en besked, når du bestiller

Afbestillingsregler

Alle ordrer kan blive annulleret, og få 100% refusion før varen deliveried ud

Returret

Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os. Efter ankomsten af din røg pakke, vil vi opfordre dig til ved at tjekke og sørg for, på kjolen har været gjort til standard størrelse eller brugerdefinerede mål, som du har angivet. Prøv på din kjole", så hurtigt som muligt uden på fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.

Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler, eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

1,Defekt, Beskadiget eller Misshipped Elementer

Defekte, beskadigede eller mis-afsendte varer er berettiget til en fuld refundering. Når vi anmoder om din restitution, skal du være klar til at yde Kundeservice med billeder, der tydeligt viser problemet med de forskellige elementer. Hvis du mener, på dine varer er blevet beskadiget under forsendelsen, vil Kundeservice har brug for billeder, der viser den beskadigede emballage, samt "Bevis for per person" dokumentation fra din hæve transportøren med henblik på på at behandle din refundering.

2,Dimensionering og Montering Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyede, den færdige kjole " kan variere fra omkring da (1) tomme enten jeg retning af den angivne målinger. For på sikre, på din konto vil stadig passe grave perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof jeg sømmene for ved at give mindre størrelse modifikationer for at være på lad.

3, er Din konto, er den størrelse du har bestilt, mænd ikke passer

Kjoler, der ikke passer ordentligt, mænd, der passer til de specifikationer, du har bestilt, kan ikke returneres eller ombyttes. Som vore kjoler er gyldig e med ekstra stof jeg sømmene, kan du foretage mindre justeringer på en lokal skrædder, på din egen regning.

Bemærk venligst: hvis din ordre specifikationer, der adskiller sig for meget fra den endelige dimensionering anmodning, resizing kan ikke være muligt.

4,Farve Mismatch

Den din computer skærms indstillinger kan ændre farven på billeder, der vises på vores shop. Svag farve mismatch mellem farven på din vare, og den farve, der vises på skærmen, kan ikke betyde, på varen er defekt eller forkert afsendt. Mænd, hvis du er sikker på, ved at du har modtaget varen i en forkert farve, bedes du kontakte Kundeservice for ved at bede om en returnering eller refusion.

Returnering

1) Kontakt os inden 7 dage (30 dage for defekte eller forkerte varer) efter modtagelse af din ordre. Desuden en forklaring og billeder, der dokumenterer årsagen til returneringen. Vender tilbage, vil ikke blive accepteret uden forudgående godkendelse fra os.

2) Når vi har godkendt din anmodning, skal du sende varen inden for 10 dage tilbage til os så hurtigt som muligt.

3) Når vi har modtaget på vores anlæg, er din tilbagevenden vil blive behandlet inden for 5 til 7 arbejdsdage. Når din returnering bliver bekræftet og inspiceret, og der kan gå op til, at fakturering cyklusser til det for at blive krediteret til din konto. Elementer, der returneres jeg uacceptabel stand, vil ikke blive behandlet som tilbagebetalinger ,mænd, vi kan hjælpe shippping tilbage til grave (du betaler for forsendelse).

Ofte STILLEDE spørgsmål

1. Kan jeg returnere eller afbestille kjolen hvis jeg ændrer mening?

Vores kjoler er ikke bare trukket fra et lager - når din ordre er bekræftet, på vore skræddere begynde på at vælge materialer, der i den farve, du har anmodet om og skære stof venligst datoerne for dit ophold for at spise målinger. Selv standard størrelses kjoler er særligt gyldig e til hver kunde. Den tilpassede natur af vores kjoler betyder, i vores afbestillings og returnerings retningslinjer er strengere end andre produkter, så det er vigtigt på at bestille omhyggeligt. For nærmere oplysninger, se vores Returnering og Annullering Politik .

2. Hvordan kan jeg sikre mig at jeg bestiller den rigtige størrelse?

Ved bestilling af en kjole " til din særlige lejlighed online, du er den rette til at betale meget opmærksom på at få den rigtige størrelse! Da vi er en international virksomhed, vores tøj kan internetadgang større eller mindre end et standard-størrelser, du er vant til. Ved at kontrollere den faktiske målinger på vores størrelse chart og sammenligne dem med spise egne målinger, før du placerer din ordre, er den bedste måde at undgå størrelse fejl.

Hvis du bestiller en brugerdefineret størrelse kjole", er det især vigtigt at få spise målinger helt rigtige. Få professionel hjælp ved målingen er den mest pålidelige måde på at sikre, at det endelige produkt når du perfekt skræddersyet. Sørg for at tjekke på vores opmålings guide .

Hvis din størrelse svinger, eller du ønsker at ændre kjole " lidt, vi altid efterlade et par centimeter jeg sømmene, så din lokale skrædder nemt kan foretage ændringer efter behov. Hvis du har andre spørgsmål om bestilling af den rigtige størrelse, skal du ikke tøve med tocontact os .

Med indbygget Bh Ja
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Mærke CloverBridal
Element Type Quinceanera Kjoler
Dekoration Perler,Blonder,Flæser
Stof Type Organza
Mode Element crop top
De Faktiske Billeder Ja
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16
Kjoler Længde Gulv-Længde
Ærme Stil Tank
Silhuet Bolden Kjole
Halsudskæring Scoop
Model-Nummer WQ9912
Lejlighed Quinceanera
Materiale Polyester
Pakke Vægt 1.8kg (3.97lb.)
Pakke Størrelse 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Enhed Type stykke

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse