Designer En Linje Backless Spaghetti Strop Formel Prom Party Kjole Pink Lace Aften Kjoler Vestido de festa

Ny vare

kr386.96

kr483.70

-20 %

På lager

Tags:

aften kjoler vestido, vestido de festa, lace aften kjoler, Billige aften kjoler vestido, Høj Kvalitet vestido de festa, Kina lace aften kjoler Leverandører

SÅDAN MÅLER DU:

Størrelse Chart:

Farve Palle:

BEMÆRK:

A : Denne kjole omfatter ikke tilbehør såsom handsker, bryllup slør og krinoline petticoat ( vist på billederne). Bud er for en kjole kun!!!

B : Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

C: Det er meget normalt at have 1 inch måling fejl mellem de størrelser, du leverer, og de størrelser af den kjole, du vil modtage. Denne type af fejl ikke kan accepteres for alle afkast og udvekslinger.

D : Kjole Kan Gøres i en Brugerdefineret Størrelse, Farve . Denne kjole kan skræddersyet efter dine mål. Hvis dine målinger er borte min størrelse chart, vi er glade for at gøre den kjole efter dine mål, så længe du er enig i, at endelige ændring kan være nødvendigt for bedste pasform. Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel, før du køber enhver kjole online.

Betaling

A. PLS klik på "Køb Nu" knappen, når du placerer en ordre, da det vil føre dig til at afslutte betaling, samtidig med at du kan efterlade en besked om målinger, farve og øvrige detaljer du mener er vigtigt.

B. Spærrede er GRATIS, sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner. Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til leverandøren kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre.

C. i Øjeblikket , kan du betale ved hjælp af 1) Kredit Kort 2) Bank Overførsel 3) Moneybookers 4)Western Union 5)Andre Metoder, der støttes af www.dendanskesonnenbergkreds.dk, såsom Visa, Qiwi Wallet ,Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B og Euro6000. Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på www.dendanskesonnenbergkreds.dk i fremtiden.

Emballage: Vores produkter er pakket i en vand-repellent pe-pose. Eller hvis du har nogen særlige krav, så bare fortæl os, vi vil pakke i henhold til dine krav.

Forsikring og Brugerdefineret: Købere er ansvarlig for enhver forsikring, de er nødvendige og eventuelle skatter eller afgifter, der opkræves af deres land.

FAQ

1.hvad' håndtering tid til en ordre?

Normalt tager det 7-15 dage for en kjole for at være klar til forsendelse, Broderet og Tunge Beaded kjole tager mere 5 dage . Hvis du har brug for det hurtigst muligt, Kontakt os først, vi kan haste din ordre.

2.Hvor lang tid tager det for forsendelse?

A:EMS shipping tid om 5-10 dage. EMS er styrke i det land, som USA,Canada,Australien,Rusland,Singapore,ENGLAND,Frankrig,Holland,Sverige,Tyskland,Japan,Fenland,Grækenland.Hvis du ikke er i disse lande, ville du bedre vælge andre ship company.

B: TNT eller DHL er kræfter til det meste af landet, i hele verden, men skibsfart omkostninger, ville være lidt højere end EMS. Leveringstid normalt om 3-5 dage.

3.Har du tilbyde skræddersyet service?

Ja,vi gør.vi kan gøre kjole efter dine mål, så længe du er enig i, at endelige ændring kan være nødvendigt for bedste pasform.Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel, før du køber enhver kjole online.

4.Kan vi valgte en anden farve til kjolen (design)?

Ja,alle de farver, der vises på vores paller er valgfrit for dig.PLS fortælle os den farve, navn eller farve nummer fra vores diagram,så vi kan gøre kjole i en farve, du foretrækker.

5.Hvis jeg (vi) kan sende dig nogle billeder at vise design,kan du gøre det for mig(os) ?

Ja,vi kan gøre kjole i henhold til de billeder, du sender til os.Du må hellere sende os high-resolution billeder med forskellige synspunkter,så vi kan gøre den så, hvad du forventer.

6.hvad er fordelen ved at dine produkter?

Kvalitet: vi har 10 års erfaring i at gøre brudekjole.Detaljer som stærk krop og fuldt foret.

Service:Vi tilbyder skræddersyet service uden axtra betaling fra køber. Vi er firma intergret design,produktion,markedsføring,vi kan tilbyde dig den bedste pris, og efter service .PLS se vores retningslinjer for returnering nedenfor.

Returret

Bestil Aflysninger

Vi forstår, at bestilling af en kjole til din særlige lejlighed er en vigtig opgave, og vores annullering politik blev skabt med dette i tankerne. Det er dog vigtigt at bemærke, at vore kjoler er lavet på bestilling, og når den kreative proces er begyndt materialer ikke kan genbruges. Den gode nyhed er, at efter at placere din ordre, er der stadig tid til at gøre op dit sind. Der henvises til vores afbestillingspolitik nedenfor for yderligere oplysninger.

Vores Aflysninger Politik

1.Ordrer annulleres inden for 24 timer efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en fuld refundering.

2.Ordrer annulleret 1-3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af fuld fragt og 50% af købsprisen.

3.Ordrer annulleres, efter 3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af den fulde forsendelses omkostninger.

4.Når din ordre er blevet afsendt, kan det ikke længere annulleres.

Tilbage Til Udskiftning eller Tilbagebetaling

1.Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os. Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen er lavet til din ordre specifikationer. Prøv på din kjole, så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.

De Faktiske Billeder Ja
Talje Naturlige
Toget Ingen
Model-Nummer FFN0055255
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Oprindelsessted Jiangsu, Kina (Hovedlandet)
Mærke EMIQIAN
Dekoration Sequined,Blonder
Kjoler Længde Gulv-Længde
Med indbygget Bh Ja
Ærme Stil Spaghetti Strop
Mode Element Backless
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, Brugerdefineret Størrelse
Kategori aften kjole,sociale lejlighed
Lejlighed Formel Aften
Element Type Aften Kjoler
Stof Type Blonder
Halsudskæring V-Hals
Materiale Polyester
Silhuet A-Linje
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Pakke Størrelse 45cm x 35cm x 10cm (17.72in x 13.78in x 3.94in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse