Nye 18X12W RGBW 4in1 16 Bit Dæmpning LED Par Dåser lys Fase Diskotek, DJ-Belysning DMX512 4/8CH

Ny vare

kr282.69

kr297.57

-5 %

På lager

Tags:

dj lys, lys fase, disco dj, Billige dj lys, Høj Kvalitet scene lys, Kina disco dj Leverandører

+Specifikation+

1. Leds: 18x12W RGBW 4IN1

2. Spænding: AC90V-240V/60 hz

3. Effekt: 180W

4. Liv: 60000-100000 Timer

5. Funktion: DMX512 , Sound Aktiv , AUTO,Master-slave

6. Kanaler: 4/8CHs kombination valgfri

7. Materiale: teknisk plast shell, lette vægt, holdbar

8. Funktion: Dobbelt håndtag,kan være selvbærende, kan hænges op

9. NW:1,5 kg

10. Størrelse: 22*9 CM

vores LED Par:

1. Holdbar. Kvalitet plast, kan stå op en mand på 90 kg, det er holdbart og let vægt.

2. Nem At Bruge. Den lette vægt slanke design og dobbelt ben gør disse op til op-belysning til en leg.

3. God Værdi. Forskellen i farven, kvaliteten og lysstyrken var nat og dag. Disse LED Pars er den perfekte størrelse og meget lyse..

4. Bærbare. Det er velegnet til alle former for performance.

5. Hurtig Opsætning. De er nemme at opsætte og ser meget professionelle. Det er ideelt til en enkelt show.

6. Lyse. Farve blanding er fejlfri, og de er lyse!

7. Nyt Design og Multi-funktion. En række af 4 på en bjælke over mængden eller på bagvæggen, som op-belysning. Kan også bruges som vaske-belysning til live bands eller familie fest og alle andre rum vask. Jeg vil sige, at de er effektive op til 20 m (mere end nok for de fleste steder).

8. Værdi for penge, Det er Billigt, og så Stor at købe.

Beam vinkel: 25/45 grad kan blive valgt. Hvis ikke at vide, når du placerer en ordre, vil vi skibet med 45 grader, fordi 45 graders har den bedste effekt for vask.

Pakke inkluderet:

1 x Lys Fase

1x betjeningsvejledning

1X Dobbelt-beslag åg fordobler som gulvstand og to skruer

Billederne viser :

25degree

45 grader

Forsendelse :

1. VI LEVERER TIL HELE VERDEN. Alle ordrer vil blive afsendt fra Guangzhou i Kina. Bæreren af DHL:2-4 Dage, UPSS:5-7 Dage, UPSE:4-6 Dage, FEDEX: 5-7 dage og TNT, EMS, KINA POAT OG HONGKONG INDLÆG.

2. Hvis du køber flere varer, kan du spare fragt for hver af ekstra elementer. Hvis du køber 12pcs eller mere, og kun behøver kun 1 brugervejledning, kan du spare 11 brugervejledning, kan du spare US$1 for at Spare Energi.

3. Vi har meget erfaring på at gøre et lavere værdi på fakturaen, der skal ledsage varerne og til at reducere told skat, der skal betales på din Import. Lavere værdi på faktura vil betragte som en GAVE, hvis du ikke har brug for den "gave", tøv ikke med at fortælle mig. Hvis du har svært ved at gøre din erklæring, eller du har brug for at scanne den mindre værdi side, bedes du fortælle os, gør vi for dig!

4. Vi leverer til www.dendanskesonnenbergkreds.dk adresse, så sørg for, at din adresse i www.dendanskesonnenbergkreds.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

5. Næsten alle forsendelser vil blive leveret direkte fra vores fabrikker til din dør, hvis du efterlade en DETALJERET BOSAT ADRESSE MED ET GYLDIGT TELEFON NUMMER, men der er engang package måske svigtet af ekspedition, vil vi bemærke, at du kontakter din lokale postsystem eller Told at få din pakke.

6. Shipping Time

- Ordrer lørdag-torsdag - få den ANDEN DAG LEVERING!

- Ordrer Fredag - Skib På Søndag. -Hvis du ønsker at tilbagebetale, eller hvis du ønsker at købe andre produkter til at erstatte de elementer, du allerede har betalt, bedes du fortælle os asap.

- Vi vil fortælle dig tracking nummer på den anden dag af shipping.

7. Hvis de varer, du sender til Brasilien, bedes du venligst give os dine CPF-nummer, takket være en masse i forvejen.

8. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

-Kan du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

9. Vær opmærksom på, at for 110V/220V/240V produkt, når du placerer en ordre. Alle vores produkter er AC110-240V. Hvis du har brug for andre særlige volt, bedes du kontakte os på/før at placere ordrer.

10. Du bedes holde regningen til forsendelse, hvis varen er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 24 timer. Alle de varer, der ved levering fra fabrikken er i gode betingelser, skal appellere til de lokale luftfartsselskab og bede om en erstatning indenfor 3 dage efter vi har modtaget varerne fra luftfartsselskabet.

11. Forsikring. For stor værdi varer, kan du købe forsikring for forsendelse, hvis du ønsker. GRATIS FORSENDELSE er ikke inkl forsikring gebyr. Kontakt os, hvis har brug for forsikring. Returnerer :

1. Alle returneringer skal være poststemplet senest 14 dage efter modtagelsen af datoen for bekræftet levering med Transportøren.

Hvis varer, der er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 24 timer efter modtagelsen.

2. Tilbagebetalinger er tilgængelige inden for 30 dage efter den oprindelige dato for din modtagelse af varer.Den afgående skibsfart omkostninger, som vi allerede betalt samt fragt for at sende tilbage, vil også blive fratrukket det samlede beløb.

3. Du bedes kontakte os, før du sender tilbage.

4. Du bedes kontakte os, før du sætter en tvist eller ønsker en delvis tilbagebetaling/erstatning. Garanti :

1. Alle produkter har 2 års garanti. Den lampe er ikke inkluderet. Alle andre reservedele vil være gratis i garantiperioden, men fragten vil blive betalt af købere. Efter den garanti, vi giver dig reservedele til kostpris, og du betaler fragt.

Stil DMX Lys Fase
Stik Type EU Stik, US-Stik, AU-Stik, UK Stik
Magt 200W
Mærke HYULIGHTS
Lejlighed Professionel Scene & DJ
Spænding AC90-265V
Farve 4i1 RGBW
Control mode DMX512, Auto, Master/Slave, Sound aktiv
Model-Nummer 18T
Element Type Fase Belysning Effekt
Lysdioder Cree
Linse vinkel 25, 45, grad mulighed
DMX-kanaler 4 / 8 Kanaler
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 18cm (7.87in x 7.87in x 7.09in)
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Enhed Type stykke

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse