Sort kunstlæder Rattet Dækning for Nissan Teana Altima 2013-2016 X-Trail QASHQAI Rogue-2016 Sentra Tiida

Ny vare

kr99.98

kr175.42

-43 %

På lager

Tags:

rattet dække, rattet dække, hjul dækning, Billige rattet dække, Høj Kvalitet rattet dække, Kina hjul dækning Leverandører

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Tjek venligst og sammenligne din bil rat med rattet i billedet, før du køber.(Vores rattet dækker er tilpasset produkt,hvis der er nogen forskel,det ikke passer)! Note 1:Produktet Materiale:Kunstig Læder(kunstlæder) 2: Hvis du har særlige ønsker til materiale,skal du være omhyggelig med at købe,tak! 3: Dette produkt er styring dække,ikke er rat!

Pakken indeholder:

1x rattet dække,

1x nål,

1x tråd,

1x dobbeltklæbende tape,

1x skraber.

Kvalitet erklæring

Dette produkt er en høj kvalitet læder, omhyggeligt gennem særlige teknologi, god sejhed og trække kraft er stor, lang levetid, føler sig også meget godt, er dit bedste valg

OM PRODUKTER:

1 Alle vores produkter er i form af billeder, men den faktiske kan ændre og justering af farve,så vidt muligt i overensstemmelse med det faktiske billede,men på grund af belysning,display farve afvigelse,personlige forståelse af forskellige farver,der resulterer i fysisk muligt, at der eksisterer nogle farve foto,den slags problemer ikke hører til kvalitet problem,den endelige farve i henhold til de faktiske varer, der er gældende.

2 Når du har modtaget pakken,åbnede pakken,der måske har en svag lugt,som er den lugt af læder,som du kan placere i skygge en dag,og så vil det være ok.

3 har modtaget varen, efter kontrol version størrelsen er korrekt, kan de følgende spørgsmål, der ikke hører til problemer med kvaliteten, ikke med påstande. Det har intet at gøre med den plade type, størrelse, beskrivelse og så videre. (det samme som pladen type, syning effekt vil have forskellige installation i kraft i henhold til de forskellige sy-teknologi for mennesker)

Den 1 version er korrekt, installation position er skrå, hvilket resulterer i at sy rynker, sutur, ikke kan gå op, som følger

De 2 version er korrekt, rattets position nogle tilfælde (på grund af forskellige slibende bilfabrikanter har fejl, de enkelte modeller synes som den egentlige version, størrelse afvigelse), produkt, version, kan skæres, ændret, kan anvendes normalt, som vist nedenfor

4 Under installationen, line og læder trække rådne, ikke hører til kvaliteten af de produkter (hver person ' s styrke er ikke det samme, produktet har sine bærende kraft)

OM FORSENDELSE

1, Efter din bestilling er afsluttet,vil vi sende til dig inden for 5 dage,og giver den tracking nummer til dig via e-mail eller som en meddelelse.

2 Vores standard forsendelse metode er Kina Post, luftpost,som er gratis.Hvis vælger EMS,DHL,UPS,FEDEX,EPACKET eller andre shipping metoder,vi også kan levere,men du er nødt til at betale portoen.

3 Vi vil spore din pakke,og advare dig for at modtage din pakke,hvis din pakke ikke har styr optage mere end 15 dage,eller returneres,vil vi re-forsendelse for dig.

EFTERMARKEDET SERVIC

1 Vi gør vores bedste for at servicere vores kunde.

2 Du har 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget,bedes du kontakte os inden 15 dage.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 15 dage,betragtes det som har været anvendt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Håber du kan forstå.

3 Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer,din begrundelse for returneringen.

4, refunderer Vi dig, når den er modtaget af elementet med de oprindelige betingelser og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet.Du kan også vælge at få en erstatning.

5 Vi håber meget, at du kan anbefale til dine venner om vores produkter, og vi er producenter, hvis du er forhandlere, du kan kontakte os, store mængder af ordrer til at give dig en rabat

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Item Bredde 18inch
Item Højde 10inch
Materiale Type Micro Fiber Læder
Element Type Styretøj Hjul Og Rat Hubs
Model Navn MD-1832
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9000
Element Vægt 0.32kg
Emne Diameter 38inch
Item Længde 25inch
Specielle Funktioner føler sig trygge, Modstandsdygtig over for slid og ælde, non-slip
Farve Navn Sort Tråd, Hvid Tråd, Rød Tråd, Blå Tråd
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 25cm x 18cm x 10cm (9.84in x 7.09in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.32kg (0.71lb.)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse