Klassisk Luksus Damask Tapet Roll 3D Prægede PVC Vinyl tapeter Hjem Indretning Stue, Soveværelse Baggrund Papel De 3D-Parede

Ny vare

kr122.46

kr211.17

-42 %

På lager

Tags:

papel de 3d-parede, papel de parede, de parede, Billige papel de 3d-parede, Høj Kvalitet papel de parede, Kina de parede Leverandører

Det er ikke kun et tapet, men også din livsstil. Finde eksklusive smag af dit hjem, her !

Varenr.: BS681 Materiale: Vinyl tapet Stil: Klassisk stil Vægt: 1,5 Kg/Stk/Rulle Farve: BS681-01, BS681-02, BS681-03 BS681-04, BS681-05, BS681-06 Size: 0,53 m(W) x 10 m(L)= 5.3 Kvadratmeter /Piece/Roll 32.8 ft x 1.738 ft =57.05 kvadratmeter Brug: Stue/Soveværelse/Studie/Børne værelse/TV, Sofa Baggrund

Læs venligst nedenstående grundigt : Det er ikke selvklæbende tapet . Der er ikke nogen lim eller indsæt pulver på bagsiden af Tapetet. Bemærk forberede lim eller indsæt pulver forud for udstationering tapet. Bemærkning din favorit produkt farve under den orden , ellers vil vi sende farven på tilfældigt. Køber nok ruller på en og samme tid at sikre, at de er fra samme parti for at undgå farveforskel. Varen farven kan være lidt forskellige fra de billeder , på grund af forskellen i at skyde lys, overvåge, produktions batch. Håber for din forståelse. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told. Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar. Normalt vi kan erklære en lavere værdi for at hjælpe dig med at betale mindre, eller endda undgå at blive beskattet.

PS:

--Hvis du køber mere end 2 ruller , i mange lande, vi kunne tilbyde dig gratis fragt med DHL eller Fedex. TNT. UPS. Aramex.

- Hvis du er en Brasiliansk ven, du giver os din CPF eller CNPJ nummer nedenfor for.

- Hvis du er en russisk ven, bedes du give os dit fulde navn t o gøre sending glat.

BS681-01

BS681-02

BS681-03

BS681-04

BS681-05

BS681-06

Nogle købere også recomand disse. Klik På Billedet.

Instruktion

1.Være sikker på, at du har den korrekte lim pasta til jobbet. Nogle papirer, såsom vinyl bakkes eller let, kræver et bestemt sæt ind.

2. Blande tapetklister, der leveres som et pulver i et separat spand, før du hælder det i spanden eller rulle bakke du vil bruge til de job. Rør godt med en omrøring stick til at fjerne alle de klumper, men ikke så godt, at du lægger en masse luft ind i blandingen.

3.Hæld flydende lim direkte i en spand eller rulle bakken.

4.Læg en strimmel tapet - der allerede er skåret til i størrelse, mønster side ned - en lang, flad, tør tabellen (den tabel vil ikke blive tør for lang). Lad den ene ende af papiret flop over kanten af bordet.

5.Bruge en pasta, pensel eller malerulle til at anvende pasta til halvdelen af det papir, der er stadig fladt på bordet, og sørg for at dække hver en tomme.

6.Fold den del, du lige har indsat over på sig selv, og lad den tørre del af papiret på bordet. Påfør pastaen.

7.Fold det næste afsnit på sig selv, så fold de to halvdele mod hinanden, være meget omhyggelig med ikke at krølle papiret. Denne proces kaldes 'booking.' Reservation holder papiret fugtigt, pasta fra drible på gulvet og klistret overflade ren.

8.Sæt papiret til side på en ren stedet for ikke mere end 5 minutter, før du hænger det.

9.Være en ren freak: Så snart hver strimmel tapet er booket, og der er afsat, brug en ren våd svamp til at rengøre bordet - men ikke gider at tørre overfladen. Dette gælder også, hvis du vil indsætte flere stykker før man hænger dem, du ønsker at få limen af bordet, før den er tørret.

S hipment:

Vi vil sende varer inden for 5 arbejdsdage efter bekræftelse af betaling.Leveringstiden afhænger af destinationen, og andre faktorer.Vær venlig at forstå den shipping tid er længere end din lokale sælger. Så normal leveringstid:

USA: 5-23 hverdage

AU : 5-23 arbejdsdag

Europa: 7-25 hverdage

Brasilien:20-90 hverdage

Russisk:10-40 dage

Der kan dog nogle gange være en vis forsinkelse i fortoldning eller levering. Sørg for at du har nok tålmodighed, før du placerer din ordre.

Model-Nummer BS681
Materiale Træ fiber tapet
Overflade Behandling Præget
Mærke jiadou
Funktion Skimmel-Bevis,Røg-Bevis,Fugt-Bevis,Lydisolerede,Vandtæt,Varme Isolering,Lyd-Absorberende,Anti-statisk
Vinyltapet Type Papiret Tilbage Vinyl Tapeter
Mønster Ja
Brug Underholdning,Handel,Administration,Husholdning
Stil Europa
Tillægsgebyr Enhed Yuan/Rulle
Type Vinyl Tapeter
Bruger Stue
Dimensioner 5.3㎡
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Pakke Størrelse 55cm x 5cm x 5cm (21.65in x 1.97in x 1.97in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse