20pcs 37*24cm moana ikke-vævede tasker tekstiler snor rygsæk,skoletaske gavepose

Ny vare

kr102.80

kr128.52

-20 %

På lager

Tags:

pose stof, taske f, backpacking rygsæk, Billige pose stof, Høj Kvalitet taske f, Kina backpacking rygsæk Leverandører

Hvis du finde de produkter, der er brudt eller mangler, når du modtager pakken, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil altid give dig en tilfreds med resultatet!

Produkt Features:

♥ Farve: Som billede

♥ Størrelse : 37cm*24cm

vi har omkring andre tema,interessante,bare besked til mig!!!

glade shopping:)

Kan have lidt farve, forskellige med forskellige computer og på baggrund af det miljø for at tage fotos ,hvis sind,ikke købe det. Forsendelse:

Parcel bliver for det meste afsendt fra Kina Post Air Mail inden 6 hverdage efter modtagelse af betaling. Det tager normalt 20-30 dage at ankomme, men i nogle lande kan det blive lidt længere på grund af ferie eller brugerdefineret, lokale afsendelse effektivitet eller anden grund, så skal du tænke over, før du vælger det.

Feedback:

Kontakt os venligst før du forlader en Neutral eller Negativ feedback. Som en seriøs og ansvarlig sælgeren, vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem. Igen, tak for din bestilling og håber du kan lide dit køb her. Din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes. Hvis du er tilfreds med dit køb og vores service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback.

Returret:

Kunden skal returnere varerne i den originale stand inden for 6 dage, hvis en vare er defekt ved modtagelsen. Køber er ansvarlig for retur forsendelse & håndtering koster. Ingen tilbagebetaling fastsat efter 7 dage, fra køberen har modtaget elementer.

Antallet af Pc ' er 20pcs
Mønster Dreng & Pige,Tegnefilm Figur
Størrelse 37*24cm
Mærke LUHONGPARTY
Farve som billede
Model-Nummer QC309
Brug begivenhed part forsyninger,bryllup dekoration
Materiale Ikke-vævet Stof
Gave Pose Størrelse 27x34cm
Type Tegnefilm Design
Lejlighed Mor's Day,Part,Hus i Bevægelse,Bryllup,Valentine's Day,Jubilæum,Påske,Jul,Pinse,Fødselsdag,Halloween,Kinesisk nytår,Graduering,Børn,'s Day,Jordens Dag,Far's Day,Tilbage Til Skolen,Bryllup og Engagement,Nye År
Enhed Type masse (20 stykker/masse)
Pakke Vægt 0.75kg (1.65lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse