Nye Ankomst Spil elf 412 i 1 lodret Klassisk Multi spil Jamma PCB til Cocktail Arcade Machine Mønt Operatør Spil Cabniet

Ny vare

kr484.92

På lager

Tags:

jamma pcb, elf 412, 412 i 1, Billige jamma pcb, Høj Kvalitet elf 412, Kina 412 i 1-Leverandører

Vi er virkelig formelt registreret TIMEHARVEST selskab Den fast officielle www.dendanskesonnenbergkreds.dk butik : www.dendanskesonnenbergkreds.dk/store/607318

VELKOMMEN til Min Butik Vare, Konkurrencedygtig Pris, Kunden Først !

Din virksomhed med mig, vil være en behagelig oplevelse for dig. Jeg er dedikeret til at bringe glæde, pengeskab og top-kvalitets produkter til dig. Alle de produkter, jeg tilbyder i min butik kommer med mode stil, superior-kvalitet, men billigere pris hele tiden. Når du afgiver en ordre, så tøv ikke med at efterlade mere detaljerede krav, du ønsker, og så vil jeg arrangere varerne til dig så hurtigt som muligt. Første gang, vi gør det; næste gang, vi bliver venner. Håber du nyder hele processen!

Vi tilbyder god kvalitet PC-Bord -, Video-Spil, Multi Spil, Multi Patron, Automat, Pinball Maskine, Kiddy Forlystelser, ABS kabinet til rådighed for 21"~25"skærm, tungt stål kabinet til 25"~29" skærm med Jamma stik, og nogle reservedele, Mønt-Acceptor, trykknap, joystick etc. For spilleautomater.

Kontakt mig hvis du er interesseret i vores produkter, vil vi sende dig de data, der indberettes i detaljer.

Betaling

Forsendelse af DHL, EMS, Fedex, TNT, UPS,HK LUFT INDLÆG

. Vi er virkelig formelt registreret TIMEHARVEST selskab Den fast officielle www.dendanskesonnenbergkreds.dk butik: Forsendelse: 1. 100% af de leverede produkter er testet inden levering af QC . Vi vil sende varer inden for 1~6 arbejdsdage, når din betaling er gennemført. 2. Vores pris omfatter ikke import afgifter på grund af at forskellige lande har forskellig politik for import skat og købere er ansvarlig for told. 3. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Singapore indlæg leveringstid er 15-80 dage .Nogle lande som RUSLAND og BRASILIEN kan tage længere tid .Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Pls bede os om at forlænge leveringsdato i stedet for at gøre tvist . Feedback: 1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Tag et par sekunder til at forlade positive tilbagemeldinger (5 stjerner) hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback. Negativ feedback løser ikke noget. Vi er altid villige til at arbejde ting ud ! Tips: Køber kan tilpasse farver for elementet.Du skal bare skrive en besked til os, når du foretager betalingen.Og vi vil styre det for dig.Du kan også sende os en besked for at tilpasse farverne.Men den besked, der skal sendes, inden vi sender varerne ud.Når vi sender varer ud.Vi kan ikke ændre de farver og kan heller ikke annullere købet, hvis vi ikke får din Tilpasse Kræver. Vi sender samme som på det første billede (Main picture) viser til dig.

Model-Nummer Spil Elf 412 i 1 lodret spil PCB
Mængde 412 spil
Mærke TIMEHARVEST
Video Signal VGA-og CGA
Type Mult igames bestyrelsen
Spil mode Lodret
Interface Type JAMMA
Gmae type Klassisk spil 412 i 1 lodret spil
Oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
Omfatter Engelsk manual
Alder >8 År
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse