HISMITH Veiny Enorme Dildoer Forhud Falloimitator Kvindelige Masturbator Realistisk Penis Stærk sugekop Pik Sex Legetøj til Kvinder

Ny vare

kr128.52

kr135.25

-4 %

På lager

Tags:

pik sex legetøj, dildo forhud, realistisk penis, Billige pik sex legetøj, Høj Kvalitet dildo forhud, Kina realistisk penis Leverandører

HISMITH Veiny Enorme Dildoer Forhud Falloimitator Kvindelige Masturbator Realistisk Penis Stærk sugekop Pik Sex Legetøj til Kvinder

Element Beskrivelse:

Endelig er den ENE! En dildo, som er sikkert for din krop, og føles utroligt ægte, huden kan strækkes op og ned af skaftet for realistisk og spændende stimulation.

Dildo ' s overflade er fyldt med blodårer, lag af folder. Dens indre stak bløde bolde kan bringe stærkere fornøjelse.

Størrelse: længde: 8.66" (220mm), diameter 1.57" (4mm), vægt 219g

Ekstremt levende dildo, hård indvendig og blød udvendig, forhuden på overfladen lag kan være klappede op og ned. Inde i pungen er designet bevægelige testikler i proportioner, som sandt menneske.

ER EMBALLAGEN DISKRETE?

Vær venlig ikke at bekymre dig, at emballagen er diskret, vi kun bruger ordet "massøren"i stedet for andre følsomme ord,såsom sex legetøj,vagina cup osv.

HVAD SKAL JEG GØRE FOR AT RETTE RENE DETTE LEGETØJ?

1*for At rengøre legetøjet, foreslår vi, at du bruger varmt vand og en antibakteriel sæbe, der ikke indeholder alkohol eller acetone i ingredienser.

2*Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys.

3*Den første tid på at rense det, du kan steriliseres i en opvaskemaskine, men anbefales ikke at gøre dette flere gange for at undgå at beskadige den bløde stroker'

Spærrede er vores foretrække betaling metode ,vi også acceptere forskellige betalinger som nedenfor:

Hvis der er et problem omkring betaling, er Du velkommen til at kontakte os.

1.Shipping vil blive arrangeret inden for 7 dage efter gennemført betaling. Alle varer vil kun blive sendt til den leveringsadresse, som du har angivet. For at sikre du kan modtage varerne til tiden, så sørg for, at din adresse er korrekt, og medtage din mobiltelefon-nummer.

2.Vi tilbyder en masse af metode til forsendelse,såsom: China Post, der er Registreret luftpost, ePacket, Singapore Indlæg, hollandsk Indlæg, PostNL, Aramex, russisk Luft. Vi vil vælge en mere passende og hurtigere måde for dig .

3.Vi kan tilbyde forsendelse metode, hvad du foretrækker.Vi har hurtig levering metode som følgende: DHL, EMS, Fedex, UPS, Rusland Hurtig

1. Hvis du er utilfreds med vores varer, du kan anvende til at vende tilbage eller refundering indenfor 7 dage efter, at du har modtaget varen.

2. Hvis de varer du har modtaget, ikke er den samme med den beskrivelse, eller har nogen kvalitet problem, bedes du give beviser .Vi vil give dig en ny varer med din næste ordre eller vi kan give dig en rimelig tilbagebetaling.

3. Hvis du ønsker at returnere varer tilbage, bare fordi du personlig årsag, så skal du betale fragt.

4. Vær venlig ikke at sende tilbage af dig selv uden at kontakte os.

Dine varer er normalt med en lav pris erklæring til eksport .F.eks. $1-$20, eller gratis prøve/gratis gave, vil normalt ikke medføre, at told.

Prisen på varen er ikke inklusiv told. Hvis nogle af de lande, told nødt til at tage told, så skal du til at betale det. Mange tak!

Ferie&weekend er ikke includeed i arbejdsdage. Bare kun til reference.

Vi håber du er tilfreds med varen, bedes du give os positiv feedback og 5 stjerner.

Hvis du har nogen spørgsmål senere, er du velkommen til at fortælle os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse det.

Tilstand Ny
Diameter C0025
Størrelse 220*40mm
voksen sex legetøj Kæmpe Dildo
consoladores Falloimitator
Materiale TPE
Element Type Dildoer
Sexlegetøj til Kvinder Stor Penis
Farve kød
realistisk dildo Sugekoppen Dildo
Model-Nummer Dildoer
Mærke HISMITH
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 25cm x 8cm x 10cm (9.84in x 3.15in x 3.94in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse