Mbx-247 A1827702A A1827700A Passer Til Sony MBX 247 DA0HK1MB6E0 N12M-GS2-S-A1 Bundkort hurtig levering

Ny vare

kr440.23

På lager

Tags:

bundkortet bundkort, sony mbx-247, bundkortet sony, Billige bundkort bundkort, Høj Kvalitet sony mbx-247, Kina bundkort sony Leverandører

Køber fokuspunkter: Alle bundkort vi har testet meget nøje, kan vi sikre, at det virker 100% før forsendelse, Som bundkortet er et præcist punkt, det er nemt beskadiget i shipping måde og installation. Normalt, vil Vi pakke det godt for at undgå forsendelse beskadiget. Men om installation, det er den vigtigste faktor i bundkortet spørgsmål. Hvis der er nogen fejl, installere, vil det medføre, at sort video eller ikke kan starte, osv.. Så nogle af bundkort kan ikke arbejde, når de modtager. I dette tilfælde, at pls skal du velkommen til at kontakte os, Vi har en lyd, der kunde service team vil svare dig inden for 24 timer, Indtil en tilfredsstillende løsning.

Pls venlig at hjælpe med at give os en fordel og ikke forlade en neutral eller negativ feedback direkte, mange Tak for din store forståelse og hjælp.

Bemærk :Vær sikker på at kontrollere den del nummer på dit bundkort, før du køber dette produkt.

Retur& Restitution Og Skift Dtails:

1. Fremragende testet med 90 dages garanti. 2. Køber og Sælger stå hver side forsendelsesomkostninger for udveksling, hvis bundkort problemer fra sælger.Køber betaler for den ekstra shipping gebyr, hvis exchange anden model.

3. Acceptere refusion, hvis bundkort problemer fra sælgeren,men køber stå shipping cost.

4. Urimelige krav om tilbagebetaling & købte køber den forkerte model. Kun refundere 80% af det de køber for. Hvis bundkortet blev beskadiget .Vi nægte tilbagebetaling og også vi er så at kommunikere med køber til løsninger.

5. Returnering af vare skal være forsynet tracking nummer og bedre til at blive modtaget inden for Garantiperioden. Vigtigt: du Må ikke acceptere striden uden nogen kommunikation. feedback: 1.Om pre-salg og pre-efter, hvis du har spørgsmål,kan du via E-mail, MSN eller chat online kontakte os,

Vi vil straks besvare dine spørgsmål . 2:Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed, at successed , Derfor din feedback er meget vigtig for os ! 3:Hvis du er tilfreds med vores produkter og service ,venligst forlade os god feedback ,på forhånd tak !

Hukommelse Type DDR3
Levering til hele verden
Anvendelse Bærbar computer
Produkter Status Lager
Mærke MLLSE
Leveringstid 1-2 hverdage efter betaling
Chipset HM65
Stik Type PGA 989
Kontrollér før forsendelse helt sikkert
Havne USB 2.0,VGA,Ethernet -, HDMI,Wifi
Punkt Betingelse Anvendes
Model-Nummer mbx-247
Med CPU No
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.9kg (1.98lb.)
Pakke Størrelse 36cm x 34cm x 6cm (14.17in x 13.39in x 2.36in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse