BENYAR Mode Luksus Mærke Mænds Læder Ur Business Kvarts Ur, Rustfrit Stål Sag Vandtætte Ure mandlige kol saati

Ny vare

kr323.28

kr587.78

-44 %

På lager

Tags:

saati, Billige saati, BENYAR Mode Luksus Mærke Mænd's Læder Ur Business Kvarts Ur, Rustfrit Stål Sag Vandtætte Ure mandlige kol saati

BENYAR Mode Luksus Mærke Mænds Læder Ur Business Kvarts Ur, Rustfrit Stål Sag Vandtætte Ure mandlige kol saati

Beskrivelse

Bevægelse: quartz movement Fuldt funktionelt chronograph

Sag: rustfrit stål sag

Sag diameter: 46.5 mm

Sag tykkelse: 14 mm

Funktion:

Fuldt funktionelt chronograph

Pusher-knappen på 2:00 Starter / Stopper Chronograph

Pusher-knappen på 4:00 Nulstiller Chronograph

Chronograph time sub-dial på 9:00 klokken

Chronograph minut sub-dial på 12:00 klokken

Konventionelle sekunder sub-dial på 6:00 klokken

Dato indikation på 4:00 klokken

Rem: Ægte læder rem

Rem bredde: 21,5 mm

Vandtæthed: 3ATM

Glas: scratch bevis mineral glas

Lås type: pin spænde

Send omfatter:

Se * 1; oprindelige se boks * 1; Vejledning * 1; garantibevis * 1

Tip : Én ting at bemærke, så prøv ikke at lade uret i kontakt med damp og varmt vand.

FAQ: 1.Om ure af vores butikker og pacage af ure

Alle ure i vores butik er originale mærke og har en høj kvalitet, så du kan være sikker på at købe.

Vi vil sende alle de ure, med smuk original æske.

2.Om den lille dail i ure

Alle små ringe af ure i vores butik kan arbejde normalt. 3. Uret er vandtæt

Vi ser vandtætte egenskaber er god, for den vandtætte af hverdagen, vores ur er absolut ikke noget problem. du kan bære for at vaske dine hænder, tage et brusebad. Én ting at bemærke, så prøv ikke at lade uret i kontakt med damp og varmt vand, som ikke iført et varmt bad og så videre. Hvis jeg ser vandet? Hvis der kun er en lille mængde vanddamp inde i uret, vanddamp vil automatisk forsvinde over tid, eller iført se om du håndled med hovedet, To timer senere, vanddamp vil automatisk forsvinde. Hvis der er nogle dråber inde i uret, skal Du reparere uret så hurtigt som muligt. 4, Hvordan at gøre, der er vand inde i uret?

Hvis der kun er en lille mængde vanddamp inde i uret, vanddamp vil automatisk forsvinde over tid, eller iført se om du håndled med hovedet, To timer senere, vanddamp vil automatisk forsvinde. Hvis der er nogle dråber inde i uret, skal Du reparere uret så hurtigt som muligt.

5. Særlige bemærk: fuldt automatiske mekaniske ure, bygger på den bevægelse af arm og automatisk optræk, så skal bære mere end 8 timer i døgnet for at sikre en rettidig og præcis. En del af den automatiske mekaniske ur på en kæde kan også manuelt på kæden for at supplere energi, metoden er i henhold til de betingelser, knapper, må du ikke trække ud, 15 cirkel med uret. Er ikke automatisk kæde på manuel og automatisk mekanisk ur, kan ikke gøre ved manuel kæde på energi. Advarsel: se pointer til 8 til kl 4 am den næste dag, i al den tid, kan du ikke gøre den langsomme tilpasning af kalender -, uge-speed-dial knapperne og tryk på den hurtige tilpasning, ellers vil det fremgå fænomenet kalibrering er ineffektiv, og kan gøre speed-dial knapperne myokardieinfarkt skade til at skubbe igen, vil bevægelsen blive beskadiget. Mekaniske ure skal væk fra tv, computere og andre ting med magnetiske felter, så påvirker ikke uret arbejde. 6.Tiden fejl af ur

Se operation fejl, herunder statiske drift (ikke bære) og dynamisk drift fejl (slid). Statiske fejl er at se bevægelse under den normale drift af de fejl, der er forbundet med kvaliteten af den bevægelse i sig selv, er også forbundet med slid menneskets aktiviteter. På grund af forskellige personlige aktivitet, den dynamiske fejl af det ur, er ikke det samme. Men hvorfor quartz ur er mekanisk ur korrekt? Dette er fordi de mekaniske ure høj frekvens af 32768 Hz, kvarts oscillator og almindelig mekanisk ur fast swing frekvens på 3 Hz, både adskiller sig 10000 gange. Oscillator frekvens er højere, jo større stabilitet i svingning, jo stærkere anti-indblanding evne, gå ShiYue præcist, således kvarts ur end mekanisk præcision. Hertil kommer, at det mekaniske ur på grund af strukturen i sig selv, forudsat at effekten af tyngdekraften, vandret og lodret position offset og producere en dårlig; Spring fra stramning for at slappe af, ubalanceret øjeblik, også kan påvirke gå; Så mekanisk ur, når præcision er svært at sammenlignet med kvarts ur.

7. Hvis du har nogen questins, bedes du kontakte os først. vi kan løse for dig oprigtigt ønsker at løse for dig.

Hvis vi ikke er online eller få fri fra arbejde, bedes efterladt en massage til os. vi vil svare dig quikly.

Betaling 1)Vi accepterer Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney, bankoverførsel, kreditkort og enhver kan du betale på www.dendanskesonnenbergkreds.dk. 2)Spærrede er det bedste, sikre betaling for dig. 3)Dette er betalingen hjælp: http://help.www.dendanskesonnenbergkreds.dk/categories_Payment.html. Forsendelse 1)Drop Shipping, Vi støtter drop shipping, kan vi sende din ordre til din klient, kan du forlade din licent adresse, når din plads ordren. 2)Leveringstid www.dendanskesonnenbergkreds.dk Standard Fragt: 15-60 dage, Bedes bemærk: på Grund af customes og vejr, måske nogle gange vil det forsinke et stykke tid, men vi vil forlænge leveringstiden for dig, så vent nogle mere tid tålmodigt. 3)Told eller importafgifter listen pris ikke indeholde nogen skat, købere er ansvarlig for told eller importafgifter i dit land. Normalt, at du ikke behøver at betale eventuel told eller skat, som vi vil erklære lav værdi på faktura. Garanti og Garanti 1)12 måneder garanti, købe med tillid. 2)Alle varer er helt nye og har bestået kvalitetskontrol. 3)Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager den, og ønsker at vende tilbage, bedes du returnere det inden for 3 dage for at få en ny eller pengene tilbage. Du bedes kontakte os før du returnerer det. (men varen skal være i sin oprindelige tilstand, som vi har sendt til dig) Feedback, Vi vil gøre vores bedste for at give dig en god service. Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os, vil vi svare dig inden for 24 timer. Ellers ville vi være taknemmelige, hvis du ville kontakte os, inden de forlader 1-stjerne til 3-stjernede feedback, vi vil tage fornøjelse at give en tilfredsstillende løsning.

saat mandlige kol saati
Sagen Tykkelse 14mm
Stil Fashion & Casual
Skive Vindue Materiale Type Hardlex
Element Type Mekaniske Armbåndsure
Bandet Længde 22.45 cm
montre benyar Vandtæt Armbåndsure, Mænd's ure
Bokse & Sager Materiale Papir
Bevægelse Kvarts
Farve sort, hvid , guld, hvid ,guld, sort
Funktion Vandafvisende,Stopur,Auto Dato,Komplet Kalender,Dykker,Stødsikker,Svømme,Chronograph
relojes benyar reloj hombre 2016 benyar
Herre Ure Top Luksus sport Armbåndsure
Sag Materiale Rustfrit Stål
relogio benyar fashion & casual sports Business Ure
benyar mænd ur reloj mujer & reloj hombre & montre homme
Vandtæthed Dybde 3Bar
Mærke BENYAR
Bandet Materiale Type Læder
Sag Form Runde
Køn Mænd
mænd ure 2017 relogio masculino
Bånd Bredde 21,5 mm
Chronograph ur Militær Ur
Model-Nummer AF-2720K
Lås Type Spænde
Dial Diameter 46.5 mm
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse