MAXOAK K3 Original power bank laptop Type-C 5V/9V/12V 3A Oplader universal ekstern batteri til Apple Laptop, Notebook

Ny vare

kr792.41

kr1 042.64

-23 %

På lager

Tags:

ekstern batteri, universal ekstern batteri, original power, Billige ekstern batteri, Høj Kvalitet universal ekstern batteri, Kina oprindelige magt Leverandører

Dette K3 power bank er specielt designet til MacBook, der ikke kan opkræve xiaomi bærbar computer.

1.Hvis du leder efter en ideel power kammerat til dine Apple laptop , så er dette det perfekte batteri pack til dig. Det kan håndtere alle laptops op til 80 Watt.

HVAD FÅR DU :

1 x 36000mAh Power Bank (K3)

1 x USB-Type C-Stik,

1 x DC til MacBook T-Stik

1x DC til MacBook F-Stik

1 x Multifunktion taske,

1 x Manual

1. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

2. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

3. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

5. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

6. For at sikre, at du recevie din vare er skattefri ved import,vil vi erklære det som en "Gave" eller "Prøve", hvis det er muligt ,og Hver parcel vil blive erklæret værdi, der er mindre end $20,hvis du har brug for os i en lavere erklære værdi,kan du efterlade en besked i rækkefølgen.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.dendanskesonnenbergkreds.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produktet er ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

3.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.dendanskesonnenbergkreds.dk!

1.Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,Så du bedes venligst forlade Feedback 5 Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter,mange Tak.

2.Lad ikke Negative Feedback, uden at spørge os om hjælp,er du velkommen til at Kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv,før du forlader en neutral eller negativ feedback,bedes du kontakte os for at få en bedre løsning,vil Vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt,på forhånd Tak for din tålmodighed.

Mærke MAXOAK
Batteri Type Li-polymer Batteri
Input Interface DC
Output Interface Dobbelt USB
Er LED-Lampe Belysning No
Udgang 5V/2.1.
Output DM1 Type-C 5V/9V/12V 3A
Støtte Hurtig Opladning Teknologi No
Model-Nummer K3
Funktion ekstern batteri oplader til macbook og Ipad
Certificering Af Kvalitet CE,RoHS
Batteri Kapacitet(mAh) Ovenstående 30001mAh
Farve US-stik, EU Stik, UK Stik
Understøtter Solenergi No
Output USB1 5V-2.1.
Type Akut / Bærbar
Vægt 960g
Størrelse 198*136*22mm
Output DC2 16,8 V-3,5
Pakke Størrelse 28cm x 22cm x 6cm (11.02in x 8.66in x 2.36in)
Pakke Vægt 1.68kg (3.70lb.)
Enhed Type stykke

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse