WEST BIKING Cykel Foran Lys Induktion Cykel Lys USB-Opladning, Lommelygte Cykling Vandtæt Lommelygte Cykel Forlygte

Ny vare

kr78.31

kr150.62

-48 %

På lager

Tags:

cykel forlygte, lommelygte cykling, cykel foran, Billige cykel forlygte, Høj Kvalitet lommelygte cykling, Kina cykel foran Leverandører

Varenavn VEST CYKLING Cykel Foran Lys Induktion Cykel Lys USB-Opladning, Lommelygte Cykling Vandtæt Lommelygte Cykel Forlygte

Bemærk:Når det blå lys er tændt, i introduktions-tilstand,og med den ændring af lysstyrken i det lys vil ændre

Produkt navn:Induktion Cykel Foran Lys-Modes: Stærkt lys,svag lys,langsom flash,SOS Størrelse:10*2.3*3.2 cm Brutto Veje:134g Farve:Black/sort grøn Materiale:PVC Fuldt opladet tid:5 timer Svage lys belysning tid:10 timer Stærke Lys, belysning tid:5 timer

Om WEST CYKLING

WEST CYKLING startede i 2001 med ét mål: at Skabe en anderledes cykel oplevelse for folk rundt omkring i verden.

Grundlæggerne af WEST CYKLING var OS, ingeniører og Kina-til-Verden Cykling Atlet. De forstod deres styrker. Så, for at gøre cykling mere underholdende og tilgængelig for mennesker over hele verden, de gjorde, hvad de vidste bedst. De satte sig for at forbedre cykling erfaring af følgende tre principper: Inspiration, Innovation og håndværk.

Det begyndte med letvægts aluminium stel. Evne til VEST CYKLING til at producere høj-kvalitets cykler til en overkommelig pris lov flere ryttere til at opleve cykling på en helt ny måde. Siden da, VEST CYKLING har været banebrydende fremskridt i både aluminium og komposit-engineering. Vi introducerede den første overkommelige carbon fiber cykel, og forvandlet high-performance racercykler med vores Samlede Kompakt Road design. I mountainbike, VEST CYKLING er altid at gøre det bedste.

I løbet af de sidste 14 år, VEST CYKLING er vokset langt ud over sin produktion rødder til at blive verdens førende mærke af kvalitets cykler og gear. Med mere end 700 detail-partnere i hele verden, vi har til formål at inspirere eventyr i alle ryttere, fra afslappet til konkurrencedygtig.

WEST MOUNTAINBIKE cykler vinde design awards. Men vigtigst af alt, de vinde hjerter af ryttere, der vælger at gøre cykling til en del af deres liv. Vi understøtter dette valg. Vi tror, det gør verden til et bedre sted.

DIT LIV PARTNER, VEST-OG CYKELTURE.

Betaling

Vi accepterer disse betalinger: Kredit Kort, Spærrede(Alipay), Beloto, MoneyBookers, West Union, T/T, osv. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI, osv.)

Forsendelse

(Kina Post, Singpore Indlæg, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, osv.)

I Yopoon Butik, ordren vil blive sendt ud inden for 1-4 hverdage, siden du er færdig med betalingen, ikke omfatte weekend og anden ferie.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

China Post (Gratis Fragt):

Leveringstid | Land

10-20 Arbejdsdage | Japan, Singapore, Korea, Malaysia, Thailand, Indonesien

12-25 Arbejdsdage | Usa, Canada, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien, Israel, Østrig, Australien, Irland, Bulgarien, Polen

12-26 Arbejdsdage | Norge, Portugal, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Grækenland, Ungarn, Belgien, Danmark, Finland, Kroatien, Spanien

13-27 Arbejdsdage | Tyrkiet, New Zealand, Rusland, Ukraine, Belarus, Filippinerne, Rumænien, Litauen

20-45 arbejdsdage | Brasilien, Kasakhstan, Chile, osv.

Returret

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 2 uger fra modtagelsen af de elementer, uanset årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse

Vi tilbyder 1 måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Vi giver også gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Størrelse eller Pasform Spørgsmål

Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer. Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre. Normalt tilladte forskelle i størrelsen er ca 0,5 cm i målingen. Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

Funktioner Cykel Induktion lys
Post Nummer YP0701166
Strømforsyning USB
Model-Nummer YP0701166
Netto Vægt 89g/stk
Cykel LED-Lys Farver grøn,sort
Certificering CE
Shipping Time i 36 timer, siden efterbehandling betaling
Montering Placering Sadelpind
Ejendom 300lumen,1200mAh
Mærke West Cykling
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse