Hoved massager-massage hoved Hår vækst børste, kam værktøjer enhed For Hår Pleje Behandling, Laser Hair massage kam

Ny vare

kr248.28

kr477.45

-47 %

På lager

Tags:

hår vækst børste, massage hoved, hoved massager, Billige hair vækst børste, Høj Kvalitet massage hoved, Kina hoved massager Leverandører

Nye Hår Pleje Behandling, Laser Hair massage kam massageapparat hårbørste massageapparat

Nye Hår Pleje Behandling, Laser Hair Restoration Kam Kit

HÅRTAB INFRARØD KAM MASSAGEAPPARAT REGROW LASER BEHANDLING

hånd-heldbrush til hår restaurering.Det udnytter infrarød lavt niveau cool laser lys til at aktivere væksten af sunde,levende hår,og en opfindsom hår restaurering lotion indgyde børste giver brugeren bedre muligheder for kombineret behandling med laser og hår vokse lotion.Det har dokumenteret effekt på:

1.Kontrol af hårtab hos mænd og kvinder i alle aldre.l

2.l Stimulere genvæksten af hovedbunden hår.

3.Styrke,forbedre og tykkere existingl hår.

4.Forbedre tilstanden,kvalitet og samlet kosmetiske udseende ofl hår.

Læs venligst den detaljerede beskrivelse og forslag grundigt før brug Laser Hair Restoration Kam Kit.

Princippet om Hår Vækst

Laser Kammen kan stoppe eller vende den cyklus af miniaturisering ved at stimulere den follikel, og produktion af levende celler i håret roden, der i sidste ende gøre op i håret.Undersøgelser om effekten af Laser Foto-Terapi har vist en stigning i adenosin trifosfat ,eller ATP,som bidrager til højere energi-niveau i de levende celler,hertil kommer,at en stigning i blodgennemstrømningen i kapillærerne af hair root forekommer ,at levere flere næringsstoffer til de levende celler, der skaber håret.Denne øgede blodgennemstrømning udfører også væk mere affald produkter, der kan resultere i at mindske virkningerne af DHT på miniaturisering proces af hår hårsække.Specielt fremstillet af stål kolonner i Kam B pirring hovedet for at øge sugeevne af hårsækkene og fuldt udøve den effekt på hår vækst lotion.

Gældende indikationer

Denne enhed er anvendelig til personer, der lider af steatorrhea alopeci,mandlige hormon, der er kilde alopeci,fysiske alopeci,kemiske alopeci,kvindelige postpartum alopeci,kvindelige overgangsalder hårtab ,sub-health alopeci,hoved acarid,ikke-frie hoved blodcirkulationen,hår follice 4 clog,hår-rodfæstet underernæring,og andre former for alopeci forårsaget af overskydende cerebration.

Tekniske parametre

Laser Kam(En Kam ) Lontion-Infusion Kam(Kam B)

Strømforsyning AC220V/50HZ

AC110V/60 HZ Strømforsyning AC220V/50HZ

AC110V/60HZ

Opladningstid 6 timer

Laser produktion 2000uw/cm2 Vibrerende Hastighed 5000-8500RPM

Bølge længde 650NM

Vægt 160G

Genopladeligt Batteri 2.4 V/600 MA Genopladeligt Batteri 2.4 V/600 MA

1. Laser Kam(En Kam )

Kam vedtager En infrarød laser og impuls.Otte sonder stimulere cellerne i hovedbunden.

Impuls:I behandling af nogle komplicerede forhold,især hårtab,impuls kan have en enestående effekt.Det genererer mikro-el til at aktivere cellerne og hårsækkene.

Laser: Laser lys terapi stimulerer det røde blod levering til hovedbunden.Det ekstra udbud af røde blodlegemer bringe ilt og næringsstoffer til hovedbunden område.Det stimulerer hovedbunden og fremmer blodcirkulationen,hvilket kan skabe et sundt miljø for hår til at vokse.Håret kan virke tykkere,fyldigere og sundere.Den nye, forbedrede design aligner laserstrålen sikre, at ingen hår celler, som er overset under behandling.

Infrarød terapi: Aktiverer celler og fremmer stofskiftet,fjerne døde hudceller og gengivelse af nye.

2.Lotion-infusion Kam (Combl B)

Børste B er en enhed til at hjælpe hår vokse lotion trænge dybere ind i hårsækkene.Hår-restaurering lotion kan være udsivede fra indgangen ,og jævnt fordelt fra flere punkter.Denne indsats kombineret med massere vibrationer probe fremmer absorbability af hårsækkene.Sammenlignet med udtværing lotion med hænder ,Bush B viser sig mere effektive og på samme tid sparer lotion bliver spildt på upåvirket ereas.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb. Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

Vi accepterer alipayhere.

Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

1.Vi sender til hele Verden, undtagen APO/FPO.

2.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

3. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5. Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Vi tilbyder gratis returforsendelse til dem, for at de ikke passer deres online beskrivelser sendt på www.dendanskesonnenbergkreds.dk. Når betingelse for, at kravet er opfyldt, kan du sende varen tilbage til os uden omkostninger. Efter vor bekræftelse af modtagelse, vil din betaling blive refunderet.

1.Q:har du accepterer drop shipping?

A:Ja

2.Q:Hvor meget koster det at sende til mit land?

A:Pakke mindre end 2 Kg vil blive sendt med China Post, Luftpost Gratis Forsendelse.

3.Q:Er der et tracking Nummer til min konto?

Størrelse 110v/220v
Model-Nummer kam massageapparat
Mærke RAINOPO
Anvendelse Kroppen
Element Type Massage Og Afslapning
Materiale ABS & TPR
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakke Vægt 1.7kg (3.75lb.)
Enhed Type stykke

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse