Jacqueline for Tilbehør Kit Sæt til Sony Action Cam HDR AS20 AS200V AS30V AS15 AS100V AZ1 mini FDR-X1000V/W 4 k Action cam

Ny vare

kr143.21

kr159.13

-10 %

På lager

Tags:

handling sony, sony action cam as200v, sony as100v, Billige handling sony, Høj Kvalitet sony action cam as200v, Kina sony as100v Leverandører

Ikke egnet til FDR-AS50 AS300R AS300

Pakke inkluderet:(ikke inkluderet i kameraet)

1 x Udvides Håndtag Monopod

1 x Flydende Greb Pole

1 x bil søn vison

1 x Cykel mount holder

1 x bil suntion cup

1 x Stativ mount-adapter

1 x Chest strap mount

1 x Head strap mount

1.Vores fragt priser omfatter udgifter til transport, håndtering, emballering og relaterede arbejdskraft omkostninger.

2.Vi er normalt sendes ud af de elementer, den næste arbejdsdag efter betaling er blevet bekræftet (Sat. & Sun. undtaget.)

3.Vi giver Luft Mail og Hurtig Levering.

4.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

5.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

6.De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

7.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

8.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

9.På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Alle auktion elementer skal være betalt (inklusiv forsendelse gebyr).

2. Alle betalinger skal være forudbetalt.

3. Vi accepterer kun betaling via paypal. Kontant ,check og TORSK betalinger accepteres IKKE.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.dendanskesonnenbergkreds.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1.Hvis du har nogen spørgsmål, vores Kundeservice personale byder dig velkommen til at maile eller ringe til os. Vi bestræber os på at besvare alle spørgsmål og løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

2.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem. Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

3.Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbne enhver tvist på www.dendanskesonnenbergkreds.dk

4.Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder, og vil altid prøve at hjælpe dig. Så hvis du har problemer, bedes du e-mail til os med det samme.

for Ion-air pro for ion-air pro wifi 2/3
Materiale ABS
Model-Nummer Brand Nye
Mærke Jacqueline
Kompatibel Action Kamera Mærke Sony
for sony action cam AS100V AZ1 mini for sony action cam FDR-X1000V/W 4 k
Type Action Kamera Tilbehør Kits
for sony action cam HDR-AS15 AS20 for sony action cam AS200V AS30V
Pakke Vægt 0.8kg (1.76lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 8cm x 5cm (5.91in x 3.15in x 1.97in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse