Drenge vinterfrakke Polstret Jakke, Overtøj Til 8-17T Mode Hooded Tyk Varm Børn Parkacoats Overfrakke Høj Kvalitet 2017 Ny

Ny vare

kr181.29

kr287.77

-37 %

På lager

Tags:

børn parka, drenge vinter frakker, dreng vinter, Billige børn parka, Høj Kvalitet drenge vinter frakker, Kina dreng vinter Leverandører

Størrelse tabel Enhed:cm 1cm=0.394 tomme

Størrelse

bust

Skulder bredde

Jakke længde

Ærme længde

8-9(130)

92cm

41cm

62cm

52cm

10-11(140)

96cm

42cm

66cm

55cm

12-13(150)

100cm

43cm

70cm

57cm

14-15(160)

104cm

44cm

74cm

59cm

16-17(170)

108cm

45cm

78cm

62cm

Bemærk venligt:Over størrelsen manuel måling, kan der være 1-3cm fejl, det er en national standard error for rækkevidde

Forsendelse politik

Alle varer vil kun blive sendt til den leveringsadresse, som du har angivet. Sørg venligst for, at din adresse er korrekt.

Hurtig af Kina Post Air Mail , vi tilbyder gratis forsendelse! Give tracking nummer .Det tager 10-25 hverdage nå de fleste lande. Du kan selvfølgelig også vælge andre shipping metoder.

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Vender tilbage

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse

Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti,hvis nogen reson du ikke er tilfreds , Vi tilbyder gratis udskiftning inden for 15 dage. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Før maile os tilbage for den vare,bedes du kontakte os for nærmere retur&exchange instruktion. Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi udveksle dem ASAP.

Feedback politik

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Lukning Type Lynlås
Farve gul,grå,blå
Element Type Overtøj & Frakker
Kid OS Size 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
dreng vinter jakke Ja
Krave Hætteklædte
Ærme Stil Almindelig
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Stof Type Klædes
vinter jakke til dreng Ja
Tøj Længde Almindelig
Påfyldning Bomuld
Vægt about 850g
Materiale Polyester,Bomuld
Indhold 0%
dreng pels Ja
Mønster Type Patchwork
Dekoration Lommer
Stil Mode
Størrelse Et hundrede tredive milliarder hundrede og fyrretyve millioner et hundrede og halvtreds millioner et hundrede og tres tusind et hundrede og halvfjerds
Model-Nummer Et tusind fem hundrede og halvtredsindstyve tusinde og halvfjerds
Køn Drenge
Overtøj Type Ned & Parkacoats
dreng jakke Ja
Pakke Vægt 0.9kg (1.98lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 38cm x 29cm x 14cm (14.96in x 11.42in x 5.51in)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse