7inch TFT-Touch-Tast LCD-Skærm-Farve Video Dør Telefon Dørklokken Intercom System 700TVL Night Vision Vandtæt Kamera Dørtelefon

Ny vare

kr430.00

kr518.05

-16 %

På lager

Tags:

telefonen dørklokken, video dør telefon, video dør telefon dørklokken, Billige telefon dørklokken, Høj Kvalitet video dør telefon, Kina video dør telefon dørklokken Leverandører

Nye Ankomst Home7" TFT Touch-Tast LCD-Skærm-Farve Video Dør Telefon Dørklokken Intercom System 700TVL IR Night Vision Vandtæt Kamera Dørtelefon.

1 X 700TVL Cmos-Vandtæt Kamera + 1 X 7 Tommer Farve-LCD-Skærme

Hvordan til at håndtere en situation, hvor en person (en fremmed), er der banker på din dør ?

Det sker for os alle, nogle gange regelmæssigt, afhængigt af området. Men hvis vi hører en uventet banke på din hoveddør. Spørgsmålet er, hvad skal vi gøre ? Normalt, vil vi gøre nedenstående ting:

1. Åbne døren direkte (Det er ikke den bedste idé, hvis du ikke ved, hvem der er udenfor. Selvfølgelig, hvis du ved, at det er betroet person, så kan du.)

2. Kig ud af døren vindue (hvis den har en) først for at se, hvem der banker på, hvis du ikke kan genkende den person, du kunne spørg gennem døren, hvem de er og hvad de ønsker. Men det vigtigste er, at det er bedst først at se, før blindt at åbne døren.

3. Ignorere det banke på døren: Hvis du er en kvinde(eller et barn, der er ældre) alene hjemme, du kan ignorere den, banke på døren. Men hvis den fremmede er en indbrudstyv – at en person kan gå videre og break-in, hvis de tror, at ingen er hjemme. Ved at gøre nogle støj eller tænde et lys, den fremmede mand vil vide, at nogen er hjem. På den anden side, at en person kan fortsætte med at banke i håb om at få din opmærksomhed.

Nu er de ekstremt effektive og enkle måde er at bruge vores video dør telefon intercom højtaler system.

Beskrivelser

Det element, du ser, er vores nye ankomst video dør telefon system. Skærmen er udstyret med 7 " med høj opløsning farve skærmen, og kameraet er 700TVL , som vil gøre dig i stand til at se klart, hvem der er ved døren. Kameraet er monteret på ydersiden af døren giver dig mulighed for at tale uden for og de mennesker, der uden også kan tale til dig. Dette 2-vejs kommunikation er en billig og effektiv måde at tale med den fremmede ved døren uden at åbne døren. Du vil opleve stor gavn af denne video dør telefon system. Udover, både af den udendørs enhed og en indendørs enhed har gode udseende og moderne design, som også kan bruges til en udsmykning af dit hus. Det er et godt valg for din sikkerhed i hjemmet og intercom.

Dette emne indeholder 1 udendørs enhed og 1 indendørs enheder , der understøtter 2 udendørs kameraer og 4 indendørs skærme på de fleste. Hvis du har brug for flere kameraer og skærme, er du velkommen til at kontakte os for

Fashionable Udseende, 1. 700TVL HD-kamera. 2. 940nanometer IR Led til night vision . 3. Justerbar intercom volumen. 4. Dual-vejs intercom. 5. IR-sensor, tænde/slukke IR-Led ' er automatisk. 6. Synsvinkel: 62 Grader, Linse: 6mm. 7. Nem at installere og gør det selv-installation. 8. Zink Legering Shell, hærværkssikret design og Vandtæt Cover.

Fremragende Ydeevne 1. 7 " TFT Høj opløsning Farve skærm . 2. Super Slankt design. 3. 11 Ringetoner til valg. 4. Overvåger til at overvåge intercom. 5. Døren besvare, overvågning og Oplåsning. 6. Justerbar farve, lysstyrke og lydstyrke. 7. Elegant Fremtoning.

Vigtigste Funktioner

700TVL Vandtæt Zink Legering Kamera Og 7 " LCD Widescreen

Den indendørs monitor har luksuriøse og blanke krop ramme. Det er ikke bare et samtaleanlæg og overvågning monitor, det er også en moderne udsmykning af dit hus. 7 " Widescreen giver dig mulighed for at se et større billede uden . Vandtæt udendørs enhed bygge-i en 700TVL Høj opløsning CMOS-kamera, og det er lavet af zink legering, hærværkssikret

Dual-vejs Intercom og Indendørs Overvågning

Når en person trykker på knappen ring på offentlig enhed, vil det aktive indendørs skærm, skærmen tændes, ring og vise video udenfor. Så kan du se, hvem der er udenfor, et postbud? en nabo? en sælger? en gammel ven? eller en indbrudstyv? Derefter kan du trykke på svar-knappen på skærmen for at tale med folk udenfor, låse lås, og tryk på svar-knappen igen for at afslutte konverteringen. Når skærmen i standbytilstand, kan du se, hvad der foregår udenfor ved tryk på overvågnings-knappen.

Night-vision design, gør du også se det klart ved nat,

Den udendørs kamera har 6stk 940 nanometer IR-LED-og IR-sensor , IR-sensoren tændes IR led automatisk, når lys i lavt niveau. Det giver mulighed for, at du kan se klart, hvem der banker på døren, selv om natten. Det er genialt design.

Elektrisk lås og indendørs Låse op, gøre huset mere sikker

Denne dør telefon kan arbejde med 12V elektrisk lås, så du kan slutte en elektrisk lås til dette system. Med denne funktion, behøver du ikke gå til døren for at låse op for din gæst, skal du blot trykke på unlock-knappen på skærmen. Det vil bringe stor bekvemmelighed for dig og din familie medlemmer. (Bemærk de elektriske lås ikke inkluderet)

Tekniske Specifikationer

Hvordan Det Virker Intercom-drift: Når en person trykker på call-knappen, vil skærmen ring og vise video udenfor. Derefter kan du trykke på besvarelse knap for at tale til omverdenen, tryk på den igen for at afslutte samtalen. Du kan også trykke to gange direkte for at ende på det, hvis du ikke ønsker at besvare. Overvåge operationer: I stanby-tilstand, skal du trykke på den *overvågning* - knappen, vil skærmen vise billedet udenfor, så du kan se hvad der foregår udenfor. Låse operationer: Når en person trykker på call-knappen, kan du trykke på *oplåsning* knappen for at åbne døren til din gæst.

Installation Til Vægmontering
Svartilstand Hands-free
Display Skærm Størrelse(tommer) 7
Zone Input Ingen
Kamera Farve
Model-Nummer Syv hundrede og seksogtres
Materiale Metal offentlig maskine
Adgangskontrol Ingen
IP-Kamera-Interface No
Forbindelsesmetode Wired
Type Intercom-System
Mærke HSmart HD
Skærm Type Farve Touch Skærm
Sensor Størrelse(Tommer) 1/4
Kommunikation Wired
Betragtningsvinkel (°) 62
Samrt Hjem Interface No
Vandtæt Ja
Dørklokken Ja
Opløsning 700TVL
Kameraets Sensor type CMOS
Magt 110-220V
Kit Konfiguration En til en video dørtelefon
Teknologi Analog
Farve Black
Pakke Størrelse 26cm x 15cm x 12cm (10.24in x 5.91in x 4.72in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.36kg (3.00lb.)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse