500 stykker silke broderi / Suzhou broderi tråd / almindelig farve silke tråd / små pinde i hånden broderi brodere

Ny vare

kr550.93

kr612.15

-10 %

På lager

Tags:

broderi tråd, silke tråd, gevinddrejning tråd, Billige broderi tråd, Høj Kvalitet silke tråd, Kina threading tråd Leverandører

500 stykker tråde / Spiraea broderi / silke broderi / cross stitch broderi tråd / broderi tråd

500 stykker tråde / Spiraea broderi / silke broderi / cross stitch broderi tråd / broderi tråd

jeg vil sende dig 500 stykker tråde ,500 forskellige farver ,

længden er: 20-25 m / et stykke

BEMÆRK :

Arbejdstagere hjælpe dig med at vælge den farve, dette er en meget vanskelig opgave ! så, kan vi ikke garantere et hundrede procent korrekt ! Som vi alle ved, arbejdstagere arbejde er meget tung, måske operatør fejl,jeg er ked af det ! hvis der opstår en fejl, vil vi blive genudgivet i din næste ordre ,og give dig en gave ! fordi shipping er dyrt ! og give dig samme discout,hvis du ikke er enig,bedes du behøver ikke selv vælge rækkefølgen,tak .

længden er: 20-25 m / et stykke

Forsendelse:

1. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.

2. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

3. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter for indførsel du i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

2. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

3. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

1. Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

2. Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

3. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Bruger At Strikke,Sy,Hækle,Korssting,Tepose,Broderi,Hånd, Strikning,Vævning
Funktion Vandtæt,Elastisk,Lav Krympning,Højtemperaturbestandig,Kemikalie-Resistent,Slid-Resistente,Høj Styrke,Eco-Friendly
Mønster Farvet
Vægt (g/bold) 0.09
Model-Nummer 001
Technics Mercerized
Garn Type Glødetråden
Materiale Silke / Bomuld
Garn Tæller 5
Enhed Type masse (500 stk/masse)
Pakke Størrelse 15cm x 18cm x 8cm (5.91in x 7.09in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.22kg (0.49lb.)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse